Κατηγορίες
Νευροχειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Δρ.Αντώνης Αλεξ. Ανδρουλής είναι Νευροχειρουργός με εξειδίκευση την Ενδοσκοπική, Στερεοτακτική και Μικροσκοπική Νευροχειρουργική των Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, του Εγκεφάλου και των Περιφερειακών Νεύρων.
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως Επίκουρος Σημαιοφόρος Αξιωματικός. Ειδίκευση στη Νευροχειρουργική Κλιν. του ΓΝΑ "ΚΑΤ". Εξειδίκευση στα Παν/μιακά Νοσ/μεία της Μ. Βρετανίας Royal Preston Hospital, Lancashire Teaching Hospital, King's College Hospital του Λονδίνου. Διδάκτορας της Ιατρικής Σχ. του Παν/μίου Αθηνών, με εκπόνηση διατριβής για τη δράση των βλαστοκυττάρων στις νευροεκφυλιστικές παθήσεις και ειδικά στους ασθενείς με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η ανάπτυξη των θεραπειών με βάση τα βλαστοκύτταρα (που αποτελεί και το θέμα της διδακτορικής του διατριβής) αποτελεί μια πρωτότυπη μελέτη, αναλογιζόμενοι την έκταση των θεραπευτικών δυνατοτήτων των βλαστοκυττάρων στις μέρες μας.
Η αναγεννητική ιατρική, η θεραπευτική χρήση των αυξητικών παραγόντων και οι σύγχρονες θεραπείες με βάση τη βιοτεχνολογία των βλαστοκυττάρων, είναι έως σήμερα ένα σημαντικό ερευνητικό πεδίο στα πλαίσια των επιστημονικών του αναζητήσεων, με εισαγωγή ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών εφαρμογών.
τ. Επικουρικός επιμελητής στη Β’ Παν/μιακή Νευροχειρουργική και Τραυματιολογική Κλιν. του Παν/μίου Αθηνών στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών στη Β' Παν/μιακή Νευροχειρουργική και Νευροτραυματιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ με αντικείμενο τη «Νευροχειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης» και την "Ενδοσκοπική Χειρουργική"
Διευθυντής της Γ΄Νευροχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Βιογραφικό

1993 - 2000: Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Αθηνών
2007: Υπ. Διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών
2011: Ολοκλήρωση ειδικότητας Νευροχειρουργού και συνέχεια της μετακπαίδευσής του στη Μ. Βρετανία με έμμισθη θέση εξειδικευμένου στη Σπονδυλική Στήλη στη Νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Lancashire στο Royal Preston Hospital για ένα χρόνο.


Στοιχεία Αναζήτησης: Νευροχειρουργικη Σπονδυλικης Στηλης, Νευροχειρουργικη Παθησεων Εγκεφαλου, Λειτουργικη Νευροχειρουργικη, Χειρουργικη Περιφερειακων Αγγειων, Μικροσκοπικη Χειρουργικη Σπονδυλικης Στηλης, Νευραγγειακη Χειρουργικη, Νευραλγιες Και Επωδυνα Συνδρομα Πονου, Υδροκεφαλια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 13:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: