Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics)
Περιγραφή Επιχείρησης
Υποκατάστημα Αθηνών:
Αγ. Άννης 42 Αιγάλεω Βοτανικός τηλ: 2104935330 – 2104932555
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης:
Ανατολικής Ρωμυλίας 30, Καλοχώρι τηλ: 2310754053 - 2310752529
Με έδρα τη Καλλονή η εταιρεία Μεταφορική Καλλονής Α.Ε. ξεκινάει τη λειτουργία της, το 2000, ως εταιρεία εθνικών μεταφορών με παρουσία σε Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Το 2004 επεκτείνεται σε υπηρεσίες μεταφοράς και διανομής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας υποστηρίζοντας ένα ιδιόκτητο δίκτυο διανομής με καθημερινές παραδόσεις εμπορευμάτων.
Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, με εξειδικευμένο προσωπικό και με τους νέους ιδιόκτητους χώρους 10.000τ.μ. είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με ασφάλεια, ταχύτητα και με οικονομικές τιμές προς οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα. Συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες μεταφορών και logistics και μέσω ειδικών συνεργατών εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των υπηρεσιών μεταφορών και Logistics σε όλο το γεωγραφικό φάσμα της επικράτειας με έμφαση στη Λέσβο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Μεταφορική Καλλονής εκτελεί μεταφορές από Μυτιλήνη προς Αθήνα, Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη.

  • Αποθηκεύσεις Εμπορευμάτων στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη
  • Αστική Διανομή σε όλη την Λέσβο (Μυτιλήνη)
  • Διεθνείς Μεταφορές
  • Εθνικές Μεταφορές Πλήρη και Groupage φορτία
  • Μετακομίσεις
  • Φορτία Ελεγχόμενης Ψύξης

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορες Για Μυτιληνη, Μεταφορικες Για Λεσβο, Αποθηκευση Σε Λεσβο, Μετακομιση Λεσβο Μυτιληνη, Μετακομιση Απο Σε Λεσβο, Μετακομιση Απο Σε Μυτιληνη, Μετακομισεις Απο Αθηνα Σε Μυτιληνη, Μετακομισεις Απο Θεσσαλονικη Σε Μυτιληνη, Ψυγειομεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καλλονή, Μυτιλήνη, Πολύχνιτος, Μύρινα, Πλωμάρι, Πέτρα Μόλυβος, Ερεσός Γέρα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: