,
Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών & Μοτοποδηλάτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Holiday Services Α.Ε. ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη, ιδρύθηκε το 1987 με ένα μικρό στόλο αυτοκινήτων για να καλύψει τις απαιτήσεις του τουρισμού που αναδυόταν στην Αμμουδάρα εκείνη την εποχή. Η αρχή ήταν δύσκολη, με περιορισμένους πόρους, η σκληρή δουλειά και η εφευρετικότητα ήταν απαραίτητα για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Το 1993 οι ιδιοκτήτες της Holiday Services άρχισαν να επεκτείνουν την επιχείρηση και το 1997 η Holiday Services μετατρέπεται σε εταιρεία Α.Ε.
Σήμερα η Holiday Services παρέχει μια πολύ φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών με το έμπειρο προσωπικό μας (29 ετών ήδη) που επικοινωνεί με τους πελάτες μας σε πολλές διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ολλανδικά, ρωσικά, πολωνικά). Η φιλική επαφή μεταξύ των πελατών και το προσωπικό μας παρέχει την αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας και για τις δύο πλευρές στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας διαθέτει 3 ιδιόκτητα γραφεία και ένα στόλο (πάνω από 100 αυτοκίνητα) που περιλαμβάνει τα τελευταία μοντέλα οχημάτων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας.
Μπορούμε να πούμε, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, ότι είμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελούμε και ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιτυχία μας και η οποία κάθε μέρα που περνάει μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Θα θέλαμε να καλώς ορίσουμε τους επισκέπτες μας, που διαλέγουν την όμορφη Κρήτη για τις διακοπές τους. Τα γραφεία μας στην Αμμουδάρα Γαζίου, προσφέρουν μία μεγάλη Γκάμα εκδρομών, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που επιλέγουν να επισκεφτούν το όμορφο Νησί μας να το γνωρίσουν καλύτερα. Σας περιμένουμε!Εξερευνήστε την όμορφη Κρήτη με τη Holiday Services.
Σπιναλόγκα, Ελούντα, Αγ. Νικόλαος με BBQ
Ιστιοπλοϊκή εκδρομή στη Νήσο ΝΤΙΑ
Φαράγγι της Σαμαριάς
Σαντορίνη
Νήσος Χρυσή
Γραμβούσα - Μπάλος

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Εκδρομες, Κρουαζιερες, Safari Jeep, Ιστιοπλοϊκη Εκδρομη, Rent A Car, Jeep Ενοικιασεις, Ενοικιασεις Scooter, Ενοικιασεις Moto, Car Rental
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κρήτη, Ηράκλειο, Χανιά
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 08:30 έως 22:00
 
Μοιράσου το: