Κατηγορίες
Εστιατόρια
Διεθνής Κουζίνα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η νέα άφιξη στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης ονομάζεται Dome Real Cuisine και το ανακαλύψαμε σε ένα νέο χώρο-έκπληξη στο ξενοδοχείο Nikopolis Η περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης φαίνεται πως εξελίσσεται σε hot spot για τους λάτρεις του καλού φαγητού, με εστιατόρια τα οποία φιλοξενούνται σε απόκρυφα και απρόσμενα μέρη.
Η νέα άφιξη στην περιοχή ονομάζεται Dome Real Cuisine, το ανακαλύψαμε σε ένα νέο χώρο-έκπληξη στο ξενοδοχείο Nikopolis, ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο τέλος Ιουλίου. Το νέο premium εστιατόριο εισάγει ένα νέο concept στο γαστριμαργικό χάρτη της Θεσσαλονίκης στοχεύοντας να προσφέρει, όπως δηλώνει και το όνομά του, πραγματικές γευστικές εμπειρίες χωρίς στοιχεία επιτήδευσης. Η φιλοσοφία της πραγματικής κουζίνας είναι κυρίαρχη παντού: από τον μαντεμένιο φούρνο με κάρβουνο και το ξηραντήριο για τα κρέατα μέχρι τα βιολογικά λαχανικά, που καλλιεργούνται στο διπλανό λαχανόκηπο του Nikopolis.
Η περιγραφή της ιεροτελεστίας του ψησίματος των κρεάτων, που αποτελούν τη βάση του μενού, από τον σεφ Στέφανο Σταμίδη μας ανοίγει την όρεξη. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε τα κρέατα ξηρής ωρίμανσης ψημένα σε δυνατή θερμοκρασία στον μαντεμένιο φούρνο Bertha διατηρώντας όλες τις γεύσεις και τα αρώματά τους.
Στα δυνατά σημεία του νέου εστιατορίου και η διευρυμένη κάβα κρασιών από την Ελλάδα, με έμφαση σε σπάνιες ελληνικές ποικιλίες, αλλά και το εξωτερικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Γκουρμέ γεύσεις
  • Εμπνευσμένος χώρος
  • Προσεγμένο σέρβις
  • Διευρυμένη κάβα κρασιών
  • Lounge πολυτέλεια
  • Εκλεκτές γεύσεις
  • Ωριμαντήριο κρεάτων – Dry Ager

Στοιχεία Αναζήτησης: Γκουρμε Γευσεις, Διεθνης Κουζινα, Sushi Bar, Σουσι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: