Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΔΟΕΑΠ
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
ΝΑΤ
ΤΑΠΕΠΑ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΑΤΕ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης

Η ACOUSTIC CARE διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ακουστικά βαρηκοΐας η οποία περιλαμβάνει όλους τους προηγμένους τύπους υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας των καταξιωμένων Ευρωπαϊκών Οίκων OTICON & PHONAK, και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, που προβλέπονται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Τα σύγχρονα ακουστικά της Acoustic Care διαθέτουν νέα συστήματα ώστε να σας προσφέρουν άμεση και ξεκούραστη ακρόαση σε δύσκολα ακουστικά περιβάλλοντα, εντυπωσιακή υψηλή ποιότητα και απόδοση και όλα αυτά σε πραγματικά διακριτικό μέγεθος.
Δέσμευσή μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρηκοΐας με την εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων που δίνουν λύση για κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας.
Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της Acoustic Care, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές και λύσεις, με Δωρεάν επίσκεψη είτε στο χώρο σας, είτε σε ένα από τα τρία ακοολογικά της κέντρα.

  • Δωρεάν επισκέψεις κατ΄οίκον. 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι ειδικές παροχές της ACOUSTIC CARE ξεκινούν με τη Δωρεάν Ακοολογική Αξιολόγηση είτε σε ένα από τα 3 ακοολογικά της κέντρα (Αγία Παρασκευή, Ζωγράφου, Νέα Σμύρνη) είτε με την υπηρεσία Δωρεάν επίσκεψη κατ΄ οίκον.
Ακολουθεί η Δωρεάν Δοκιμή σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας από εξειδικευμένο Ακοοπροθετιστή.
Με την δοκιμή μπορεί ο χρήστης να αντιληφθεί άμεσα τα πρώτα οφέλη από την χρήση των ακουστικών. Στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή των επιλεγμένων πλέον ακουστικών βαρηκοΐας, που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του βαρήκοου. Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει 2 χρόνια πλήρους Εργοστασιακής εγγύησης καθώς και συνεχή Δωρεάν παρακολούθηση, Τηλεφωνική Υποστήριξη και service των ακουστικών βοηθημάτων αλλά και παρακολούθηση της ακουστικής κατάστασης εφόρου ζωής.
Τέλος στην Acoustic Care θα βρείτε μπαταρίες, αναλώσιμα, τηλέφωνα και βοηθητικές συσκευές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ακουστικα Βοηθηματα, Ακουστικα Ενδωτιαια, Ψηφιακα Ακουστικα, Αδιαβροχα Ακουστικα Βαρηκοϊας, Ωτοασπιδες, Τηλεφωνα Βαρηκοϊας, Αναλωσιμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια προάστια, Δυτικά προάστια, Πειραιάς.
Τρόποι πληρωμής
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα & Τετάρτη από 09:00 έως 17:00
Τρίτη Πέμπτη & Παρασκευή από 09:00 έως 14: 30 & από 17:30 έως 20:00
 
Μοιράσου το: