Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί, Αγγειοχειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Γενικός Χειρουργός και Αγγειοχειρουργός Ευάγγελος Περράκης γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για την εξειδίκευσή του στη Γενική Χειρουργική και Αγγειοχειρουργική εκπαιδεύτηκε στα Νοσοκομεία Γενικό Κρατικό Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» και Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών καθώς και σε μεγάλα κέντρα της Γερμανίας.
Υπηρέτησε για έξι χρόνια ως επιμελητής στο Ακαδημαικό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Düsseldorf / Γερμανία.
Μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα ήταν Συντονιστής Διευθυντής στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Νίκαιας « Άγιος Παντελεήμων » Δυτικής Αττικής.
Σήμερα συνεργάζεται με τον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου ασκεί με τους συνεργάτες του ολόκληρο το φάσμα της Γενικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής.
Υπήρξε πρωτοπόρος της λαπαροσκοπικής τεχνικής, την οποία εφαρμόζει από το 1991. Διενήργησε την πρώτη λαπαροσκοπική κοιλιοπερινεική εκτομή του ορθού, αλλά και την πρώτη λαπαροσκοπική κολεκτομή με ενδοπεριτοναική αναστόμωση το 1993. Από τον ιδιο χρόνο εφαρμόζει τη λαπαροσκοπική τεχνική για τη θεραπεία των κηλών.
Εισήγαγε πρώτος στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Erlangen Γερμανίας την τεχνική Hohenberger ( CME ) για τη χειρουργική θεραπεία του καρκίνου του παχέος εντέρου.
Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας κήλης και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κήλης ( EHS ).
Δικές του τεχνικές για τη θεραπεία της βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης και της κήλης Spiegel εφαρμόζονται διεθνώς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Λαπαροσκοπική Χειρουργική:
λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, Λαπαροσκοπική χειρουργική παχέος εντέρου, λαπαροσκοπική χειρουργική ήπατος, λαπαροσκοπική αποκατάσταση κήλης, λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή
Ογκολογική χειρουργική:
Καρκίνος παχέος εντέρου (χειρουργική αποκατάσταση με την τεχνική της ολικής εκτομής μεσόκολου (CME) καρκίνος στομάχου καρκίνος ήπατος (εκτομή, RFA), καρκίνος χοληφόρων, καρκίνος παγκρέατος μεταστάσεις ήπατος
Αποκατάσταση κήλης:
Βουβωνοκήλη επιγαστική κήλη μετεγχειρητική κήλη μηροκήλη κήλη Spighel
Παθήσεις πρωκτού:
Αιμορροΐδες περιεδρικά, αποστήματα περιεδρικά συρίγγια
Παθήσεις ενδοκρινών αδένων:
Παθήσεις θηρεοειδούς αδένα παθήσεις επινεφριδίων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ογκολογικη Χειρουργικη, Χειρουργικη Παχεος Εντερου, Χειρουργικη Ηπατος Χοληφορων, Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη, Χειρουργικη Κηλων, Περιεδρικα Συριγγια, Κυστη Κοκκυγος, Μετεγχειρητικες Κηλες, Βουβωνοκηλη, Ομφαλοκηλη, Κηλη, Αποστηματα, Κηλη Spinghel, Αιμορροϊδες, Περιεδρικο Συριγγιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: