Κατηγορίες
Κέντρα Μελέτης, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης
Περιγραφή Επιχείρησης
Ξένιαστος Κόσμος – Ξένοιαστα παιδιά, ξεκούραστοι γονείς!
Στην πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Μαιζώνος 197 και Σαχτούρη, μπορεί κανείς να συναντήσει ένα «Ξένιαστο Κόσμο»!
Η Ξένια Αθανασοπούλου, μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική και στην Ειδική Αγωγή και με πολυετή εμπειρία στη διδακτική, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και εναλλακτικό κέντρο μελέτης για μαθητές Δημοτικού.
Στον «Ξένιαστο Κόσμο» παρέχεται καθημερινή προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων, δημιουργική απασχόληση και ιδιαίτερα μαθήματα θετικών και θεωρητικών μαθημάτων ειδικής αγωγής, κάνοντας χρήση πρωτοποριακών και πρότυπων παιδαγωγικών μεθόδων.
Με απέραντη αγάπη για τα παιδιά και πρώτιστο μέλημα την ολόπλευρη ανάπτυξή τους, οι εκπαιδευτικοί του Ξένιαστου Κόσμου έχουν στόχο τον διαρκή εκσυγχρονισμό και την ανανέωση της διδακτικής διαδικασίας.
Σε έναν κόσμο μακριά από τα καθιερωμένα πρότυπα, όπου κερκίδες και μαξιλάρια παίρνουν τη θέση των θρανίων, γερανοί πετούν στον ουρανό και απαλά χρώματα ξυπνούν τα πιο όμορφα συναισθήματα, δεν θα μπορούσαν παρά να υπάρχουν ξένοιαστα και χαρούμενα παιδιά.
Τι προσφέρουμε
Στον Ξένιαστο κόσμο, με τους μαθητές του δημοτικού διαβάζουμε τα μαθήματα για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Είμαστε πάντα δίπλα τους ώστε να τους βοηθούμε να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να βρούμε τον τρόπο μελέτης που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά.
Για τους μαθητές όλων των ηλικιών που δυσκολεύονται λιγάκι παραπάνω, υπάρχει πάντα η επιλογή του ατομικού μαθήματος όπου, με πρωτοποριακές μεθόδους ειδικής εκπαίδευσης, ξεκλειδώνουμε το κουτί της γνώσης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ειδική αγωγή
Κέντρα μελέτης
Μαθήματα ειδικής αγωγής
Μελέτη μαθημάτων για παιδιά δημοτικού
Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης
Ατομική μελέτη για παιδιά δημοτικού
Μαθησιακές δυσκολίες
Κέντρο δημιουργίας
Κέντρο απασχόλησης για παιδιά
Κέντρο μελέτης για παιδιά δημοτικού

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικη Αγωγη, Κεντρα Μελετης, Μαθηματα Ειδικης Αγωγης, Μελετη Μαθηματων Για Παιδια Δημοτικου, Κεντρο Δημιουργικης Απασχολησης, Ατομικη Μελετη Για Παιδια Δημοτικου, Μαθησιακες Δυσκολιες, Κεντρο Δημιουργιας, Κεντρο Απασχολησης Για Παιδια, Κεντρο Μελετης Για Παιδια Δημοτικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: