, 2105248578, 2105230938
Κατηγορίες
Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΣΙΩΡΗΣ , Τηλ: 2105230341  Fax: 2105248098  Κιν: 6973795804 Email: info@elpidajob.gr
Babysitter
Αποκλειστικές Νοσοκόμες
Γηροκόμοι
Οικιακοί Βοηθοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Ι.Γ.Σ.Ε. ΕΛΠΙΔΑ (με αριθμό αδείας 32964) είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας με μεγάλη διαδρομή στον χώρο. Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας και η Επιθεώρηση Εργασίας και ισχύει για όλα τα εν λόγω γραφεία και τον ΟΑΕΔ. Καθ' όλη τη δραστηριότητά του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό από εκλεκτούς πελάτες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, παροχή προσωπικού σε μεγάλες εταιρείες καθώς επίσης και οικιακού προσωπικού. Η πορεία μας στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια υποδηλώνει τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την εμπειρία την οποία έχουμε αποκτήσει. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας. Γι' αυτόν τον λόγο το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι θέσεις εργασίας τις οποίες καλύπτουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Οικιακό Προσωπικό: Φροντίδα ηλικιωμένων, Φύλαξη παιδιών, Φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες, Οικιακούς Βοηθούς.
  • Τουριστικά Επαγγέλματα (Προσωπικό Ξενοδοχείων και Εστιατορίων όλων των ειδικοτήτων): Chef, Βοηθούς Μάγειρα, Βοηθούς Κουζίνας, Ψήστες, Λαντζιέρες, Σερβιτόρους - Σερβιτόρες, Καμαριέρες.
  • Στελέχωση Επιχειρήσεων: Γραμματείς, Πωλητές, Υπαλλήλους Γραφείου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικιακοι Βοηθοι, Σερβιτορες, Barwomen, Γηροκομοι, Φροντιδα Ηλικιωμενων, Λαντζιερες, Baby Sitter, Σεφ, Chief, Τορναδοροι Εξωτερικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: