Κατηγορίες
Αγορά Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια
Περιγραφή Επιχείρησης

Τα Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου είναι μία καθαρά ελληνική εταιρεία που τελεί υπό την εποπτεία του ελληνικού κράτους και τηρεί όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και πρακτικές. Η εκτίμηση και αγορά των τιμαλφών γίνεται με όρους που σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ωφέλεια.
H εταιρεία Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου διαθέτει τα παρακάτω νομιμοποιητικά:

  • Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη: Αριθμός Πρωτ. 207677542272012
  • Υπουργείο Οικονομικών: Αριθμός Πρωτ. 037392905000


Υπηρεσία Αποσφράγισης Τραπεζικής Θυρίδας & Απογραφής
Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιημένο εκτιμητή, ο οποίος ειδικεύεται στην Αποσφράγιση – “Άνοιγμα” τραπεζικών θυρίδων και την αποτίμηση των φυλαχθέντων. Η υπηρεσία αυτή είναι απαραίτητη κατά τη διαδικασία κληρονομιάς τιμαλφών και πολύτιμων αντικειμένων, όπου πρέπει να υπολογιστεί ο φόρος κληρονομιάς που βαρύνει τον κληρονόμο. Ο εκτιμητής συντάσει με τον συμβολαιογράφο μία οικονομική αποτύπωση αξιών των ανευρεθέντων, η οποία κατατίθεται στην εφορία του θανόντα προς έλεγχο και υπολογισμό των φόρων. Εάν ο κληρονόμος δεν υποδείξει εκτιμητή τότε το αρμόδιο δικαστήριο ορίζει κατά βούλησή του. Μπορεί να φαίνεται μία υπηρεσία “κενή” και “αχρείαστη” αλλά τη σημαντικότητά της την αντιλαμβάνεσαι μονάχα όταν σου απαιτηθεί.
Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου, με Υπευθυνότητα & Σεβασμό

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Υπηρεσία αποσφράγισης τραπεζικής θυρίδας
  • Αγορά Κοσμημάτων
  • Αγορά Πολύτιμων Λίθων
  • Αγορά Ρολογιών
  • Επισκευή – Κατασκευή Κοσμημάτων
  • Εκτίμηση – Αξιολόγηση Νομισμάτων

Διασφάλιση κατά ζύγισμα
Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένες ηλεκτρονικές ζυγαριές, που διασφαλίζουν την ακριβή μέτρηση των αντικειμένων. Ταυτόχρονα το ζύγισμα γίνεται σε άμεση οπτική επαφή με τον πελάτη χωρίς να αφήνουμε περιθώρια οποιουδήποτε σφάλματος.

Γνησιότητα Χαρτονομισμάτων
Τα χαρτονομίσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας για τις συναλλαγές, καταμετρούνται μπροστά σας σε ειδικό καταμετρητή τραπεζικού τύπου, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια.

Εχεμύθια – Αξιοπιστία -Υπευθυνότητα
Η πεντακοετή και πλέον δραστηριοποίηση της εταιρείας μας στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας, ο πλούσιος κατάλογος των ικανοποιημένων πελατών μας αποτελούν την καλύτερη πιστοποίηση αξιοπιστίας και ηθικής ακεραιότητας της εταιρείας μας. Η εταιρεία Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου έχει καταφέρει να μετατρέψει μια δύσκολη στιγμή, σε λύση ενός προβλήματος.

Ασφάλεια Εργαζομένων - Επισκεπτών
Το γραφείο της εταιρείας Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί με τα μέγιστα πρωτόκολλα ασφαλείας για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες μας. Θωρακισμένες πόρτες, εκτεταμένη χρήση χαλύβδινων στοιχείων, χρήση αλεξίσφαιρων υαλοπινάκων 3εκ. πάχους σε όλα τα σημεία, εγγυώνται την ασφαλή παραμονή στον χώρο των γραφείων μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Τιμη Χρυσης Λιρας, Εκτιμηση Χρυσης Λιρας, Αγορα Λιρας, Λιρα Αγγλιας, Χρυση Λιρα Λιρα Αγγλιας, Που Πουλαω Τις Χρυσες Λιρες, Επενδυση Σε Χρυσο, Επενδυση Σε Λιρες, Ποσο Κανει Η Χρυση Λιρα, Ποσο Κανει Το Χρυσο Κοκκορακι, Ποσο Κανει Το Γαλλικο Φραγκο, Τιμη Ντουμπλας, Εκτιμηση Κοσμηματων, Τιμη Χρυσου Τιμη Κρουγκεραντ, Δελτιο Τιμων Χρυσου Δελτιο Τιμων Χρυσων Νομισματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Β. Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 20:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: