Κατηγορίες
Πλαστικοί Χειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Plasis Aesthetic Plastic Surgery είναι ένα ιδιωτικό κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης, Γενικής Χειρουργικής και Κέντρο μαστού. Στο τμήμα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής επιστημονικά υπεύθυνη είναι η Dr. Τζαμαντάκη Έλενα, Πλαστ. Χειρουργός ενώ το τμήμα της Γεν. Χειρουργικής, Λαπαροσκοπικής και Ιατρείο Μαστού, διευθύνει ο Dr. Κρασονικολάκης Τίτος Χειρουργός.
Η κλινική μας πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως: Αναισθησιολόγος, Ψυχολόγος, Αισθητικός, Διατροφολόγος καθώς και μόνιμους συνεργάτες όπως: Γυναικολόγος, Χειρουργός Ουρολόγος, Παθολόγος Ογκολόγος και Ακτινοθεραπευτής. Συνεργαζόμαστε επίσης με Ιδιωτ. Κλινικές υψηλού επιπέδου και κυρίως με το Ιατρικό Αθηνών, Κλινική Παλαιού Φαλήρου. Στόχος μας να προσφέρουμε Ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άριστη μετεγχειρητική φροντίδα και παρακολούθηση. Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες όπως: Advanced Laser Treatments, Medical device καθώς και Προηγμένες θεραπείες Προληπτικής Ιατρικής Anti-aging.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κατανοούμε την ομορφιά και την ευεξία σαν μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας που έρχεται με την εναρμόνιση της ψυχής και του σώματος. Αφοσιωνόμαστε στην υγεία και την ομορφιά των ασθενών μας συνδυάζοντας την καλλιτεχνική αρτιότητα με την ιατρική γνώση και την τεχνολογία. Σαν ένα μοναδικό έργο τέχνης, η Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ομορφιάς και αποκατάστασης. Το Ιατρείο Μαστού λειτουργεί με εξειδικευμένη Χειρουργική Ομάδα στον τομέα της Μαστολογίας, έχοντας πρωταρχικό στόχο την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Η Ιατρική ομάδα της Γενικής Χειρουργικής – Λαπαροσκοπικής είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση και θεραπεία, παρέχοντας την καλύτερη και την πιο εξειδικευμένη περίθαλψη, στοχεύοντας πρωτίστως στην υγεία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Στο χώρο μας λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:
Τμήμα Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής
Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής
Τμήμα Ιατρικών Lasers
Ιατρείο Μαστού
Γενικής Χειρουργικής – Λαπαροσκοπικής
Βαριατρικής Χειρουργικής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βλεφαροπλαστικη, Αυξητικη Μαστου Στηθους, Face Lift, Λιποαναρροφηση Λιπογλυπτικη, Κοιλιοπλαστικη, Υγρο Λιφτ, Ενεσιμα, Υαλουρονικο Κυτταριτιδα Συσφιξη, Laser Αναπλαση Κρυολιπολυση Coolsculpting, Αποτριχωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: