Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Ειδικοί Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Αφού ολοκλήρωσε τις Πανεπιστημιακές του σπουδές τον Σεπτέμβριο του 1991 εργάστηκε σε Ιδιωτικό Οδοντιατρείο ασκώντας τη Γενική Οδοντιατρική. Παράλληλα και στο πλαίσιο της Στρατιωτικής του θητείας, εργάστηκε για 19 μήνες στο Ορθοδοντικό Τμήμα του 251 ΓΝΑ.
Από τον Ιανουάριο του 1994 έως και τον Δεκέμβριο του 1996 εργάστηκε ως έμμισθος Επιμελητής Β’ (Visiting Registrar) στα Ορθοδοντικά Τμήματα του Νοσοκομείου του Εδιμβούργου και του Περιφερειακού Νοσοκομείου του Kirkcaldy-Fife. Στα πλαίσια της ειδίκευσής του αντιμετώπισε περιστατικά από όλο το εύρος της ορθοδοντικής επιστήμης χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές (EDWEWISE, RICKETTS, TIP-EDGE) με έμφαση όμως στην STRAIGHT-WIRE.
Από τον Ιανουάριο του 1997 και ως σήμερα, εργάζεται στο Ιδιωτικό του Ιατρείο ασκώντας αποκλειστικά την Ορθοδοντική. Η τεχνική την οποία χρησιμοποιεί κυρίως είναι η STRAIGHT WIRE, σε συνδυασμό με κινητές συσκευές, λειτουργικά μηχανήματα, εξωστοματικά, mini-screws και διάφανους νάρθηκες τύπου CLEAR ALIGNER.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κινητές Ορθοδοντικές Συσκευές - Λειτουργικά - Εξωστοματικό
  • Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές (σιδεράκια)
  • Διάφανες (πορσελάνινες) Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές
  • Γλωσσικές Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές
  • Νάρθηκες τύπου CLEAR ALIGNER

Στοιχεία Αναζήτησης: Σιδερακια, Εξωστοματικο, Ναρθηκες Αορατοι, Διαφανη Σιδερακια, Λευκα Σιδερακια, Μασελακι, Ορθοδοντικος, Αορατα Σιδερακια, Γλωσσικα Σιδερακια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 13:00 & από 16:30 έως 20:30
 
Μοιράσου το: