Κατηγορίες
Διαγνωστικά Κέντρα, Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Μαστολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση, στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και στις υπόλοιπες μαστολογικές παθήσεις, δημιουργήθηκε το Πρότυπο Κέντρο Μαστού, από την ΕΥΖΩΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Η βασική αρχή που διέπει το κέντρο είναι η μεταφορά και η εφαρμογή της πιο σύγχρονης γνώσης και τεχνολογίας στο μαστογραφικό έλεγχο, στην πρώιμη διάγνωση και στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού.

Σκοπός του κέντρου είναι:

 • Η διά βίου προληπτική παρακολούθηση των γυναικών, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να διαγνωστεί στο αρχικό και πλήρως ιάσιμο στάδιο.
 • Η διάγνωση παθήσεων μαστού είτε κλινικά, είτε με τη βοήθεια ιστολογικών – κυτταρολογικών αναλύσεων (βιοψίες).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η ολοκληρωμένη διαδικασία διαγνωστικού ελέγχου στο Πρότυπο Κέντρο Μαστού, περιλαμβάνει:

 • 2D Ψηφιακή Μαστογραφία Η ψηφιακή μαστογραφία είναι η εξέταση εκλογής για την πρόληψη και τη διάγνωση των παθήσεων του μαστού.
 • Ψηφιακή Μαστογραφία (3D) – Τομοσύνθεση. Αποτελεί την κορυφαία τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής απεικόνισης για την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η τομοσύνθεση λαμβάνει πολλαπλές εικόνες-λήψεις από κάθε μαστό.
 • Υπέρηχος Μαστού, δεν έχει ακτινοβολία και χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στον προληπτικό και στον διαγνωστικό έλεγχο του μαστού.
 • Μαγνητική Τομογραφία Μαστού (MRI Μαστού), είναι ένα χρήσιμο διαγνωστικό όπλο, το οποίο επί παρουσίας ενδείξεων μπορεί να μας βοηθήσει συμπληρωματικά της μαστογραφίας και του υπερήχου.
 • Τεστ ΠΑΠ Μαστού. Το Breast Pap Halo Test απευθύνεται σε γυναίκες 25+ που δεν υποβάλλονται ακόμα σε μαστογραφία. Σε περιπτώσεις με επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό, η εξέταση προτείνεται από την ηλικία των 18 ετών. Το Breast Pap Halo Test, είναι εγκεκριμένο από το 2007 από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και από το 2008, από την Ευρωπαϊκή Ένωση (CE mark).
 • Βιοψία

Σε πολλές περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο να λάβουμε υλικό για κυτταρολογική ή ιστολογική εξέταση από μια ύποπτη περιοχή.

 • FNA, δια λεπτής βελόνης λαμβάνεται κυτταρολογικό υλικό (κυτταρολογικό εργαστήριο)
 • CORE, δια κόπτουσας βελόνης υπό τοπικής αναισθησίας, λαμβάνεται ιστολογικό υλικό (παθολογοανατομικό εργαστήριο)

Στοιχεία Αναζήτησης: Μαστογραφια, Καρκινος Μαστου, Βιοψια Μαστου, Υπερηχος Μαστου, Ψηφιακη Μαστογραφια, Μαγνητικη Τομογραφια Μαστου, Τομοσυνθεση 3d Μαστογραφια, Mri Μαστων Mrm, Υπερηχος Μαστου Υπερηχοι Μαστων, 3d Ψηφιακη Μαστογραφια, Fna Κυτταρολογικη Βιοψια, Core Ιστολογικη Βιοψια, Σημανση Spot Λεμφαδενων, Hook Σημανση Μαστου, Τεστ Παπ Μαστου Breast Pap Halo Test
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Βόρειο Ελλάδα.
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • ISO 9001:2015
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: