Κατηγορίες
Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics), Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μεταφορές Με Φορτοταξί, Αποθήκευση & Διανομή Τροφίμων, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΤΑΝΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Αφοί Ματανά ιδρύθηκε το 2014 με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Είναι η συγχώνευση τριών μεταφορικών εταιρειών με την Αφοί Ματανά μεταφορές Ε.Π.Ε. που δραστηριοποιείται στον χώρο των Εθνικών και Διεθνών μεταφορών από το 2011.
Σκοπός της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία αποθηκευτικών χώρων για ξηρό και ψυχωμένο φορτίο και η αύξηση και ενδυνάμωση του στόλου της. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στον τομέα αυτό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πιο απαιτητική μεταφορά σε όλη την Ελλάδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς προς όφελος των πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία Αφοί Ματανά είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία logistics. Παρέχει με επιτυχία ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων – συνδυασμένων λύσεων στους πελάτες της:

 • Μεταφορά & Διανομή Ξηρών και Ευπαθών (Κατεψυγμένων) Προϊόντων:
  Πραγματοποιούμε μεταφορές με πλήρη φορτία (full truck) σε ανταγωνιστικές τιμές, από και προς όλη την Ελλάδα με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις του πελάτη. Ο στόλος των φορτηγών ψυγείων της Αφοί Ματανά είναι άρτια εξοπλισμένος με διπλά ψυκτικά μηχανήματα στους θαλάμους και μας επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτωση προϊόντων σε διαφορετικές θερμοκρασίες (+14ο C έως -20ο C) σε διαφορετικούς θαλάμους με ηλεκτρονικό καταγραφικό θερμοκρασίας τελευταίας τεχνολογίας.
  Ειδικός στόλος φορτηγών διανέμει ξηρά και ευπαθή προϊόντα σε όλη την Ελλάδα πόρτα πόρτα (door to door) και πραγματοποιεί παραδόσεις στις ώρες που επιθυμεί ο πελάτης.
 • Αποθήκευση (logistics) Ξηρών και Ευπαθών (Κατεψυγμένων) Προϊόντων
  Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συνολικής χωρητικότητας 2000 θέσεων, εξοπλισμένες με ειδικές ραφιέρες υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των ειδών των εμπορευμάτων.
  Στις εγκαταστάσεις μας προσφέρονται υπηρεσίες αποθήκευσης προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας από +14ο C έως -20ο C.
  Όλες οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης είναι πιστοποιημένες κατά HACCP και ISO.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορες Με Ψυγειο, Μεταφορες Ευπαθων Προιοντων, Μεταφορες Καταψυγμενων Προιοντων, Διανομες Εμπορευματων, Μεταφορες Με Ψυγειο, Ψυγειομεταφορες, Logistics Ψυγεια, Μεταφορες Καταψυξη, Αποθηκευση Logistics Καταψυγμενων Προιοντων, Αποθηκευση Logistics Τροφιμων, Μεταφορες Ψυγεια, Αποθηκευση Logistics Ευπαθων Προιοντων, Διανομη Door To Door Εμπορευματων, Διανομη Door To Door Τροφιμων Καταψυγμενων, Μεταφορα Καταψυγμενα Προιοντα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • HACCP
 • ISO
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 17:00
 
Μοιράσου το: