, 2103427547, 2103427136
Κατηγορίες
Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μεταφορές Ξηράς, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΜΕΤΜΠΑ Α.Ε. μεταφορική εταιρεία εδρεύει στον Βοτανικό, σε έναν χώρο 2500τ.μ. και διαθέτει προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές φορτώσεις. Σε δύο καίριους προορισμούς υπάρχουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες ΜΕΤΜΠΑ ΕΠΕ και ΑΡΚΑΔΙ ΕΠΕ, ενώ ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πολύ αξιόλογοι συνεργάτες. Η εμπειρία και η συνέπεια κάνει την εταιρεία ΜΕΤΜΠΑ Α.Ε. να κινείται ανοδικά κάθε χρόνο. Η ΜΕΤΜΠΑ Α.Ε. με ικανό πολυπληθές προσωπικό και μεγάλο στόλο οχημάτων διαγράφει μια πορεία που την καθιστά φερέγγυα για τους πελάτες της, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και στην εξυπηρέτηση των αναγκών που η σύγχρονη αγορά προστάζει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας μετακινεί εμπορεύματα και εξειδικευμένα φορτία σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, διεκπεραιώνοντας με επαγγελματισμό κάθε μεταφορά. Επίσης, διαθέτει ένα καλά δομημένο και οργανωμένο δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής, εξυπηρετώντας μεγάλες εταιρείες ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων διακινώντας τα εμπορεύματα από τις αποθήκες τους μέχρι την πόρτα των καταστημάτων ή των πελατών τους.
Πραγματοποιούμε μεταφορές οικοσκευών (μετακομίσεις) σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης. Τα μεταφερόμενα εμπορεύματα διανέμονται και παραδίδονται την επόμενη ημέρα στους προορισμούς τους και τη μεθεπόμενη όταν μεσολαβεί μεταφόρτωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορα Μεταφορες Μεταφορων, Οικοσυσκευων Οικοσυσκευης, Μεταφορτωση Μεταφορτωσεις, Φορτοεκφορτωση Φορτοεκφορτωσεις, Εθνικες Εθνικων, Εμπορευματα Εμπορευματων Εμπορευματος, Φορτιων Φορτια Φορτιου, Εταιρεια Εταιρειες, Μετακομιση Μετακομισεις Μετακομισης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: