, 2241070134, 2241070135
Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Το 1979 αποφοίτησε από το κολλέγιο Mainz Γερμανίας και το 1985, από την οδοντιατρική σχολή Erlangen Γερμανίας. Το 1991 αποκτά τον τίτλο του διδάκτορα πανεπιστημίου Tübingen Γερμανίας.
Η μελέτη του και η διδακτορική του εργασία στη «συμπεριφορά των παραγόντων VII & XIII σε αυτομεταγγιζόμενους ασθενείς» γίνεται πρωτοπόρος θεραπεία, ασυγκρίτως υπερέχουσα των ομολόγων, λόγω μείωσης της απώλειας αίματος (60%) κατά την επέμβαση. Μετά την πολυετή εμπειρία του σε μια από τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές ορθοδοντικές κλινικές του Düsseldorf, με δυναμικότητα 1.200 ασθενών σε μόνιμη βάση, ολοκληρώνει την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση στην επιστήμη του στην πανεπιστημιακή κλινική του Μονάχου το 1991. Εκεί του προσφέρεται, παράλληλα, μια άριστη ευκαιρία να εμβαθύνει τις γνώσεις του στη μυολειτουργική θεραπεία, στην προσέγγιση της ψυχολογίας και της άριστης επικοινωνίας με τους ασθενείς, τμήμα απαραίτητο και αναπόσπαστο κάθε υγιούς συνεργασίας.
Από το 1992 και μετά εργάζεται και δραστηριοποιείται στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Η αγάπη του για τη φύση και τη ζωγραφική απασχολούν τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο του χρησιμοποιούνται όλες οι σύγχρονες τεχνικές της ορθοδοντικής, προς όλες τις ηλικίες και με όλα τα είδη μηχανισμών όπως εξωτερικά και εσωτερικά άγκιστρα (brackets), μεταλλικά και διαφανή, κινητοί μηχανισμοί (μασκάκια). Διατίθονται διαφανείς νάρθηκες (τρυγμού, κροταφογναθικού συνδρόμου), λειτουργικά μηχανήματα και παρέχεται αόρατη ορθοδοντική (invisalign). Σιδεράκια με όλες τις τεχνικές. Αόρατη ορθοδοντική Invisalign. Σύγχρονες τεχνικές της ορθοδοντικής εξωτερικά και εσωτερικά άγκιστρα, μεταλλικά & διαφανή Διαφανείς νάρθηκες (τρυγμού, κροταφογναθικού συνδρόμου) Λειτουργικά μηχανήματα.
Χωρίς Χειρουργείο (Επέμβαση): Οι σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη επιστημονική ενημέρωση και την πολυετή εμπειρία, τον καθιστούν δικαίως πρωτοπόρο, αφού έχει αγγίξει τον ύψιστο στόχο του να μην παραπέμψει, έως και σήμερα, κανένα περιστατικό ασθενούς σε χειρουργική επέμβαση (ορθογναθικά περιστατικά).
Χωρίς Εξαγωγές: Εξαλείφοντας την ανάγκη εξαγωγής μόνιμων δοντιών, προσδίδει στις θεραπείες του το ύψιστο της απόδοσης και της αναλγησίας, με χρονικό όριο από 12 έως και 15 μήνες, κάνοντας την αναμονή του αποτελέσματος μια ευχάριστη και ξεκούραστη προσμονή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σιδερακια Με Ολες Τις Τεχνικες, Ορθοδοντικη Παιδων Εφηβων Ενηλικων, Αορατη Ορθοδοντικη, Invisalign
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη από 09:00 έως 12:00 και από 15:00 έως 20:00
Παρασκευή από 09:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: