Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΑ ΚΟΦΑ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Χειρουργός Οδοντίατρος Έλενα Κόφα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα από το 2005. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και για παραπάνω από 10 χρόνια βρίσκεται, υπεύθυνα, στο πλευρό κάθε ασθενή, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αντιμετωπίζοντας, αποτελεσματικά, οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα.
Η Οδοντίατρος στοχεύει στην άριστη περίθαλψη, προσφέροντας προηγμένη φροντίδα και πλήρη ενημέρωση στον ασθενή. Σε ένα φιλικό και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μέσα και ιατρικά μηχανήματα ιατρείο, στην Πάτρα, η ιατρός παρέχει έγκυρη διάγνωση και θεραπεία, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Στο ιατρείο πραγματοποιούνται ακόμη ψηφιακές ακτινογραφίες, ενώ η οδοντίατρος διαθέτει και ενδοστοματική κάμερα, για εξετάσεις ακριβείας.
Η συνεχής εκπαίδευση της ιατρού και η αξιόλογη επαγγελματική της εμπειρία εγγυώνται, πάντα, το άριστο αποτέλεσμα. Στο ιατρείο της Έλενας Κόφα, στην Πάτρα, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης. Επικοινωνήστε, καθημερινά, με την ιατρό, για να κλείσετε ραντεβού για κατ’ ιδίαν εξέταση. Θυμηθείτε ότι η επίσκεψη στον Οδοντίατρο είναι κάτι που οφείλουμε να κάνουμε ανά τακτά διαστήματα, ακόμα και αν η υγεία των δοντιών μας βρίσκεται σε καλά επίπεδα, αφού η πρόληψη είναι η καλύτερη μορφή θεραπείας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Χειρουργός Οδοντίατρος Έλενα Κόφα προσφέρει μέσω του ιατρείου της, στην Πάτρα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης και απευθύνονται σε ασθενείς κάθε ηλικίας. ​
Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να προσφέρει ένα ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό ακόμα και για τα παιδιά, που συνήθως βιώνουν άγχος και φόβο σε κάθε επίσκεψή τους στον Οδοντίατρο. Μεταξύ άλλων, η ιατρός αναλαμβάνει:

  • Λεύκανση δοντιών
  • Προσθετική εμφυτευμάτων
  • Εξαγωγές
  • Ψηφιακές ακτινογραφίες
  • Σφραγίσματα
  • Τοποθέτηση όψεων ρητίνης
  • Τοποθέτηση ολοκεραμικών όψεων κ.ά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Λευκανση Δοντιων, Προσθετικη Εμφυτευματων, Σφραγισματα, Εξαγωγες, Τοποθετηση Ολοκεραμικων Οψεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: