Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Χρηματοδοτικές Μισθώσεις - Leasing
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ  
Leasing Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Concord δημιουργήθηκε το 1980, από τον Ανδρέα Μιχαήλ, στην Αθήνα. Αναγνωρίστηκε στον τομέα της, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο καθιερωμένες και αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες.
Η Concord Rent a Car διαθέτει την έδρα της στην Αθήνα, καθώς επίσης και δίκτυο υποκαταστημάτων συνεργασίας σε όλη την Ελλάδα. Η Concord είναι εδραιωμένη στον επαγγελματικό χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων εδώ και 35 χρόνια, εξασφαλίζοντας τη σωστή συνεργασία με τους πελάτες της καθώς και την άψογη παροχή υπηρεσιών. Εγγυόμαστε ποιότητα, σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές και ειδικές προσφορές. Στις παροχές μας, συμπεριλαμβάνονται:

  • Άψογο service των αυτοκινήτων
  • Παροχή όλων των ασφαλειών
  • 24ωρη και άμεση οδική βοήθεια
  • Γρήγορη παράδοση και παραλαβή σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στα λιμάνια.


Κύριο μέλημά μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των πελατών μας. Ο στόλος μας αποτελείται μόνο από καλοσυντηρημένα και καινούρια αυτοκίνητα. Σας εγγυόμαστε, ότι η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων και σε συνάρτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα απολαύσετε τις καλύτερες υπηρεσίες.
Αυτόματα οχήματα με A/C, μικρά λεωφορεία, αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, τζιπ, cabrio αυτοκίνητα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες, πολυτελή αυτοκίνητα για τις ξεχωριστές σας στιγμές, οικονομικά diesel είναι στη διάθεσή σας, σε κάθε μέρος της Ελλάδας.
Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτησή σας.
Πάντα κοντά σας.
Concord Rent a Car

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων όλων των τύπων
  • Μακροχρόνιες μισθώσεις αυτοκινήτων
  • Δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου με online κράτηση
  • Παράδοση - παραλαβή δωρεάν στον χώρο σας
  • Ειδικές τιμές για Κυπρίους

Στοιχεία Αναζήτησης: Χρονομισθωση, Leasing, Rent A Car, Ενοικιασεις Mini Bus, Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ενοικιαση Αυτοκινητου, Πακετα Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Μισθωσεις Αυτοκινητων Μισθωση Αυτοκινητου, Μακροχρονιες Μισθωσεις, Ενοικιασεις Αυτοκινητων Σε Χαμηλες Τιμες, Car Rental, Car Hire, Ενοικιασεις Αυτοκινητων Mini Bus, Ολο Το 24ωρο Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Rent A Car, Προσφορες Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 08:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: