Κατηγορίες
Προκατασκευές Οικοδομικών Έργων, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Μεταλλικές Κατασκευές, Προκάτ Σπίτια, Αλεξίσφαιρα Προϊόντα & Είδη
Περιγραφή Επιχείρησης
H EUROTRADE ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70 και για αρκετά χρόνια διατήρησε εμπορική δραστηριότητα στο χώρο των μεταλλικών προκατασκευών, αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους σημαντικότερους Ευρωπαϊκούς οίκους στον τομέα αυτό αλλά ταυτόχρονα εισάγοντας και διακινώντας προϊόντα μικρότερων οίκων από την Ευρώπη και την Αμερική.
Στα τέλη της δεκαετίας του 80 και αρχές του 90, η εταιρεία στράφηκε στη βιομηχανική παραγωγή, αρχικά κατασκευάζοντας μέρη των κατασκευών και αργότερα κατασκευάζοντας ολόκληρες τις κατασκευές στο εργοστάσιο της στο Περιστέρι. Το 1987, η EUROTRADE ήταν η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε, παρήγαγε και διοχέτευσε στην αγορά σπονδυλωτά συστήματα κτηρίων (modular buildings). Ήδη από το 1989, εδραίωσε την δυναμική της παρουσία εξοπλίζοντας το πρώτο μεγάλο έργο του 20 αιώνα στην Ελλάδα, το Μετρό Αθηνών και την δεκαετία του 90 το Αεροδρόμιο Σπάτων, την Εθνική Οδό Π.Α.Θ.Ε και πλήθος άλλων μεγάλων εθνικών έργων υποδομής.
Από το 1993, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας και από το 2003 η παραγωγή της εταιρείας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο εργοστασιακό κτίριο, άρτια εξοπλισμένο, στα Οινόφυτα Βοιωτίας εμβαδού 3.000 μ2 που βρίσκεται σε οικόπεδο 14.000 m2.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε προϊόντα έτοιμα προς χρήση (προκαθορισμένες διαστάσεις) και άλλα που κατασκευάζουμε στα μέτρα σας. Επιλέξτε αυτά που σας συμφέρουν!
Εξειδικευμένες στεγαστικές λύσεις: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τον εξυπνότερο τρόπο και τα κατάλληλα υλικά, τις ανάγκες στέγασης που επιθυμείτε, στα μέτρα σας.
Ιδιωτική και δημόσια ασφάλεια: Αλεξίσφαιρα φυλάκια, Panic Rooms. (η EUROtrade είναι εγκεκριμένος κατασκευαστής του ΝΑΤΟ (NAMSA N Cage Code G2071).
Εργοτάξιο: Εργοταξιακοί οικίσκοι, Εργοταξιακά κτήρια έως 3 ορόφους.
Αθλητισμός: Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αποδυτήρια, Χώροι Υγιεινής.
Φορητές στεγαστικές λύσεις: Εκδοτήρια εισιτηρίων, Κιόσκια πληροφοριών, Φορητά γραφεία, Καταστήματα, Οικίες.
Έτοιμες διαστάσεις: Πολυεστερικοί οικίσκοι G.R.P. σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις με άψογο φινίρισμα και άριστο σχεδιασμό. Εύκολα στη μεταφορά και εγκατάσταση πλήρως προσαρμόσιμα σε προωθητικές ανάγκες. Κατάλληλα για κάθε εφαρμογή! Εκδοτήρια εισιτηρίων, Popup shops, Info kiosk, Καταστήματα, Γραφεία, Καντίνες, Φυλάκια, Χώροι Υγιεινής, Αποδυτήρια.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Διεθνώς
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: