Κατηγορίες
Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ   Κιν: 6932484935
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες είναι μια τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και είναι συνέχεια της εταιρείας Αφοί Κιολέογλου και Σια Ο.Ε με έτος ίδρυσης το 1960. Η εμπειρία των στελεχών μας, η ποιότητα του εκτελεσμένου έργου, η συνέπεια λόγων και πράξεων, οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους πελάτες και το προσωπικό μας, είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας της εταιρείας μας.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε οικονομικά πακέτα προσφορών που διαμορφώσαμε για ανακαίνιση διαμερίσματος, κουζίνας και μπάνιου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού σας, από το βάψιμο ενός δωματίου μέχρι την τεχνική μελέτη και την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Αττική! Προτού αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση σπιτιού, σας δίνουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη του έργου σας, ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή! Σας παρέχουμε πολλές διαφορετικές, αλλά πάντα λειτουργικές και οικονομικές λύσεις στις ανακαινίσεις σπιτιού έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!
Με δωρεάν επίσκεψη, δωρεάν συμβουλές, δωρεάν προσφορά!

  • ανακαίνιση διαμερίσματος
  • ανακαίνιση κουζίνας
  • ανακαίνιση μπάνιου

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακαινιση Διαμερισματος Διαμερισματων, Anakainiseis Σπιτιου Κατοικιας Οικιας, Anakainisi Κτιριου Κτιριων, Ανακαινιση Επαγγελματικων Χωρων, Ανακαινιση Μαγαζιου Μαγαζιων, Ανακαινιση Καταστηματος Καταστηματων, Ανακαινιση Μπανιου, Ανακαινιση Κουζινας, Οικονομικα Πακετα Προσφορων Ανακαινισης Ανακαινισεων, Τακτοποιηση Αυθαιρετων, Ανακατασκευες Ανακατασκευη, Πιστοποιητικα Ενεργειακης Αποδοσης, Μελετη Χωρου Χωρων, Λειτουργικο Σπιτι, Οικονομικη Προσφορα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: