Κατηγορίες
Φανοποιία & Βαφές, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2109943233  Fax: 2109942480  Κιν: 6948561206 Email: nalbadis@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και εμπειρία επισκευές για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφαλειών και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση πληρωμής.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε μια επίσκεψη γνωριμίας και να σας συμβουλέψουμε για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία σας και εκτίμηση της δουλειάς μας.
Σας ευχόμαστε για μια ακόμη φορά, καλές διαδρομές.
Με εκτίμηση,
Στέργιος και Γιώργος Ναλμπάντης και συνεργάτες
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των τύπων αυτοκινήτων. Με δική σας εντολή μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία αποζημίωσης από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και μπορεί, κατόπιν συνεννόησης, να σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο απαιτείται για την επισκευή του δικούς σας.
Επίσης, μετά από προηγούμενη συνεννόηση διαθέτουμε αυτοκίνητα αντικατάστασης προκειμένου να εξυπηρετηθείτε για το διάστημα που το αυτοκίνητό σας θα επισκευάζεται.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βαφη Φουρνου, Γυαλισμα Αυτοκινητων, Τοπικη Τοπικες, Γρατζουνιες, Service Επισκευη, Φανοποιος Φανοποιοι, Προφυλακτηρας Προφυλακτηρες, Καλιμπρα, Αποζημιωση Απο Ασφαλεια, Φθορα Φθορες, Βαψιμο Αυτοκινητων, Πλαστικα Μερη Αυτοκινητου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: