Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί, Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης

Με μια ματιά

 • Έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρία
 • Ειδικευμένη ομάδα συνεργατών
 • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον
 • Μεγάλο εύρος θεραπειών


Η φιλοσοφία του ιατρείου μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας και της αισθητικής του στόματος.
Η καλύτερη σύσταση για τη δουλειά μας είναι η φήμη που ακολουθεί το ιατρείο μας, η οποία έχει χτιστεί από τους χιλιάδες ικανοποιημένους ασθενείς μας.

Δρ. Ματθαίος Σανούδος DDS, PhD
Ορθοδοντικός / Certificate in Orthodontics –PhD in Dental Sciences and Bone Physiology
Είναι απόφοιτος της Οδ. Σχολής του Παν/μίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στην Ορθοδοντική στο Indiana University, School of Dentistry. Επίσης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου (PhD) από το Graduate School, Indiana University στη φυσιολογία του οστού. Είναι μέλος της American Association of Orthodontists. Από το 2003 είναι επιστημονικός συνεργάτης και ειδικός επιστήμονας στην Ορθοδοντική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πωλ Καπακιάν DDS
Είναι απόφοιτος της Οδ. Σχολής του Παν/μίου Αθηνών Έχει μετεκπαιδευθεί στην Ορθοδοντική στο Loyola University Chicago, School of Dentistry και μέλος της American Association of Orthodontists.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Προληπτική Ορθοδοντική
 • Ορθοδοντική για παιδιά εφήβους και ενήλικες
 • Ορθοδοντική θεραπεία με χρήση μίνι-εμφυτευμάτων
 • Θεραπείες με μεταλλικά σιδεράκια (brackets)
 • Θεραπεία με διαφανή σιδεράκια (κεραμικά brackets)
  Αόρατοι μηχανισμοί
 • Θεραπεία με γλωσσικά σιδεράκια (brackets)
 • Θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες (Invisalign) (www.invisalign.com)


Αναγνωρίζοντας ότι κάθε ασθενής έχει διαφορετικές ανάγκες προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τη θεραπεία μας έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα του ασθενή και να ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του.
Οι γιατροί και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στο φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον του ιατρείου έχουν ως προτεραιότητα εσάς και το χαμόγελό σας. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και των πλέον σύγχρονων μεθόδων στην ορθοδοντική δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα όμορφο υγιές και λαμπερό χαμόγελο.

 • Ψηφιακός Ενδοστοματικός Σαρωτής

Το μέλλον στην τεχνολογία της ψηφιακής αποτύπωσης έφτασε στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος- Καπακιάν.
Το νέο iTero Element είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ακριβή αποτύπωση της οδοντοστοιχίας στους πιο γρήγορους χρόνους. Πείτε αντίο στα αλγινικά αποτυπώματα και καλωσορίστε πλέον το νέο iTero Element Intraoral Scanner.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη, Σιδερακια, Αορατα Σιδερακια, Προγναθισμος, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Γλωσσικα Σιδερακια, Εσωτερικα Σιδερακια, Προληπτικη Ορθοδοντικη, Διαφανοι Ναρθηκες, Invisalign, Ψηφιακος Ενδοστοματικος Σαρωτης Itero Intraoral Scanner
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
15 Σεπτεμβρίου - 15 Ιουνίου: Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 14:30 έως 20:30
Πέμπτη από 12:00 έως 18:00
15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου: Δευτέρα και Τετάρτη από 14:30 έως 20:30
Πέμπτη από 12:00 έως 18:00
Τρίτη και Παρασκευή από 10.00 έως 16.00.
 
Μοιράσου το: