Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Νάγια Λαμπροπούλου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts και στο Νοσοκομείο New England Medical Center της Βοστώνης, Η.Π.Α, απ’όπου και απέκτησε την ειδικότητα του Παιδοδοντιάτρου.
Στη συνεχεια δίδαξε στο τμήμα της Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Tufts από τη θέση του κλινικού βοηθού (Clinical Assistant).
Η Νάγια Λαμπροπούλου έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές ομιλίες στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδοδοντιατρικής και είναι μέλος των οδοντιατρικών συλλόγων της Ελλάδας και της Μ. Βρετανίας καθώς και αρκετών επιστημονικών συλλόγων. Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του πρότυπου και εξειδικευμένου Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας στον τομέα των δυσμορφιών του προσώπου σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολα.
Μαζί με το σύζυγο της Νίκο Πανταζή, ειδικό Προσθετολόγο-Εμφυτευματολόγο,διατηρει το ιατρείο εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα, στο οποίο παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν το συνολικό φάσμα της Παιδοδοντιατρικής και της Ορθοδοντικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο παρέχεται υψηλής ποιότητας παιδοδοντιατρική φροντίδα δημιουργώντας μια ειλικρινή και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά απαλλάσσοντας τα πλήρως από το άγχος και το φόβο του οδοντιάτρου.
Κύριο μέλημα της Νάγιας Λαμπροπούλου είναι να αντιμετωπίζει με υψηλή ενσυναίσθηση, επιμελή φροντίδα και απόλυτη αφοσίωση κάθε παιδί ξεχωριστά ανάλογα με τις δικές του προσωπικές ανάγκες, έτσι ώστε μέσα από μία θετική εμπειρία να αισθάνεται άνετα για την οδοντιατρική του περίθαλψη. Ιδιαίτερη προσπάθεια καταβάλλεται στην έγκαιρη πρόληψη, στην εκπαίδευση και προώθηση της καλής στοματικής υγιεινής με στόχο την ικανοποίηση των παιδιών από την οδοντοφυΐα τους καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους, κάνοντας πράξη το όραμα της παιδοδοντιατρικής: Υγιή χαμόγελα = Υγιή παιδιά. Το αντικείμενο δραστηριότητας της Νάγιας Λαμπροπούλου καλύπτει όλο το φάσμα της οδοντιατρικής σε παιδιά και ασθενείς με ειδικές ανάγκες.
Στο παιδοδοντικό ιατρείο της Νάγιας Λαμπροπούλου παρέχεται προληπτική, κατασταλτική και επανορθωτική ορθοδοντική θεραπεία σε συνεργασία με εξειδικευμένο Ορθοδοντικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδοδοντιατρος, Οδοντιατρος Για Παιδια, Προληψη, Sealants, Φθοριωση, Οδοντικο Τραυμα, Οδοντιατρικη Σε Ασθενεις Με Ειδικες Αναγκες, Αντιμετωπιση Εξεων Θηλασμος Δακτυλου Μπιμπερο Πιπιλα, Διαφανεις Ναρθηκες Invisalign, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Odontiatroi, Παιδοδοντιατρικη Με Γενικη Αναισθησια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δέχεται κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: