Κατηγορίες
Μπουτίκ, Καταστήματα Ρούχων
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ελληνική εταιρεία Silky colllection με ιδρυτή τον Ανδρέου Νικόλαο, εδρεύει από το 1996 στο Περιστέρι Αττικής και δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την κατασκευή νεανικού γυναικείου ενδύματος σε μεγάλα μεγέθη από 48-62.
Η πολύχρονη γνώση και εμπειρία της Silky collection στο γυναικείο ρούχο, αλλά πάντοτε σε συνδυασμό με καθημερινή ενημέρωση για τις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών μας, καθιστούν τα στελέχη της εταιρείας ικανά στην επιλογή άριστων υφασμάτων και πρώτων υλών, καθώς και της σωστής διαχείρισής τους με αποτέλεσμα το κάθε προϊόν να βασίζεται στην τέλεια ραφή, άψογη εφαρμογή και οικονομική τιμή.
Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τη βασική πηγή έμπνευσης της εταιρείας μας και αυτή δεν είναι άλλη από την απλή καθημερινή γυναίκα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα πολλούς και δύσκολους ρόλους στη διάρκεια της ημέρας της. Την κάθε γυναίκα που αναζητά έναν πρακτικό τρόπο να καλύψει κάθε της ατέλεια. Την κάθε γυναίκα που με οικονομικές λύσεις πρέπει και θέλει να είναι όμορφη γιατί απλά της αξίζει.
Καθημερινές λοιπόν προκλήσεις για εμάς στη Silky που μας κάνουν καλύτερους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων σε μεγάλα μεγέθη από 48-62. Άριστη ποιότητα σε πολύ οικονομικές τιμές με καθημερινή ανανέωση σχεδίων.
Για τις παραγγελίες σας ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.silkycollection.gr ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας, Σοφοκλή Βενιζέλου 45, Περιστέρι (πλησίον ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντωνίου).
Τηλ Επικοινωνίας: 210 5746096.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεγαλα Μεγεθη, Γυναικεια Ενδυματα, Plus Size, Xxl, Μπλουζες Μεγαλα Μεγεθη, Φορεματα Μεγαλα Μεγεθη, Silky Collection, Βιοτεχνια Γυναικειων Ενδυματων, Φορεματα, Μπλουζες, Curvy Girls, Fashion, Industry, Χονδρικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Κύπρο
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 19:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: