Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Πούλμαν
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κα Γεωργίου  
Περιγραφή Επιχείρησης
Υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και ενοικίασης επιβατηγών οχημάτων.
Ενοικιάσεις mini van διατίθεται και με οδηγό.
Η οικογενειακή επιχείρηση Georgiou. Rent, δραστηριοποιείται στον χώρο της επιβατικής μεταφοράς μέσα και από την ενοικίαση επιβατηγών οχημάτων από την άνοιξη του 2018. Με πολυετή εμπειρία σε σχετικούς κλάδους, μεταφοράς ανθρώπινου δυναμικού, τη ναυτιλία, την κρουαζιέρα, την ακτοπλοΐα καθώς και στη διοίκηση πολυεθνικών επιχειρήσεων, η οικογένεια Γεωργίου αποφάσισε να μετουσιώσει τα χρόνια εμπειρίας σε μια exclusive επιχείρηση υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και ενοικίασης επιβατηγών οχημάτων.
Με γνώμονα τον άνθρωπο και κατανοώντας ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό στοιχείο ανάπτυξης της χώρας μας, εστιάσαμε στον τομέα της ενοικίασης επιβατηγών οχημάτων. Η Georgiou.Rent έρχεται να δώσει λύσεις σε κάθε απαιτητικό πελάτη ή εταιρεία που θέλει να πρωτοτυπήσει μέσω ξεχωριστών πακέτων μετακίνησης, με ή χωρίς οδηγό παρέχοντας και δυνατότητα για ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ενοικίαση Mini Vans με ή χωρίς οδηγό για απλές μετακινήσεις καθώς και η δυνατότητα για δημιουργία tailor-made πακέτων μετακίνησης, αποτελούν τα δυνατά σημεία των Υπηρεσιών της εταιρείας μας. Η ενοικίαση οχήματος από και προς το αεροδρόμιο καθώς και από/προς τα λιμάνια, σε συνδυασμό με City Tour είναι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπου η Georgiou.Rent μπορεί να σας παρέχει.
Εξειδίκευσή μας τα πολυήμερα ή ολοήμερα, tours στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα ή ακόμη και τα περιορισμένων ωρών Athens city tours σε αξιοθέατα των Αθηνών. Είμαστε ακόμη διαθέσιμοι για τη δημιουργία ειδικών πακέτων για μετακινήσεις που θα σχεδιαστούν αποκλειστικά για τον κάθε ένα (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κοινού μας. Η διαφοροποίησή μας έγκειται στην ευελιξία δημιουργίας πακέτων, έως 9 άτομα, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια των οχημάτων και την δυνατότητά μας, να ικανοποιούμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.
Είμαστε βέβαιοι, πως η κάθε μας συνεργασίας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και θα δημιουργήσει σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιαση Van Βαν, City Tour, Μεταφορα Απο Και Προς, Μινι Βαν Με Οδηγο, Transfer From And To
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα, Πειραιάς, Περιστέρι, Κορωπί (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), Γλυφάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: