, 2106641305
Κατηγορίες
Αποθήκες, Ράφια, Έπιπλα Μεταλλικά, Συσκευασία & Τυποποίηση, Μεταλλικές Κατασκευές
Περιγραφή Επιχείρησης

Η ΣΕΦΕΡ ΕΛΛΑΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της αποθήκευσης και του βιομηχνικού εξοπλισμού περισσότερα απο 30 χρονια. Αντιπροσωπεύει εταιρείες παγκοσμίου κύρους και αξιοπιστίας. Έχει εξαιρετική εμπειρία σε ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης, διακίνησης, εξοπλισμού γραφείων και κάθε εργασιακού χώρου. Η ΣΕΦΕΡ ΕΛΛΑΣ με την μακρόχρονη πορέια και πείρα που διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη και μπορεί να προτείνει σε κάθε χώρο την πιο συγκροτημένη εργονομική και οικονομική μελέτη. Η ποιότητα των προϊόντων της και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, αποτελούν την καλύτερη σύσταση. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό καθώς μπορεί να επισκεφθεί τους χώρους σας, ώστε να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για την οργάνωσή τους όπως:

 • Εκπόνηση μελέτης,
  για τη μείωση του λειτουργικού κόστους διαχείρισης
  για εργονομία και ασφάλεια
  για την επιλογή κατάλληλου αποθηκευτικού συστήματος και μηχανημάτων ή μέσων διακίνησης
 • Τελικό layout
 • Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών
 • Προϋπολογισμό έργου

Επίσης είμαστε στη διάθεσή σας να υποβάλλουμε αναλυτική τεχνική και οικονομική προσφορά για την εφαρμογή των παραπάνω. Η εγκατάσταση των συστημάτων πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία μας όπου διαθέτουν τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία. Ειδικό τμήμα της εταιρείας φροντίζει για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε ανταλλακτικά.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παλέτες
Παλέτες Πλαστικές
Ευρωπαλέτες βιομηχανικές
Πλαστική Παλέτα 1200x1200
Πλαστικά Κιβώτια-Παλετοκιβωτια
Κάδοι Απορριμμάτων

Κιβώτια
Κιβώτια Ταξινόμησης-Στοιβαζόμενα
Κιβώτια πτυσσόμενα Αναδιπλουμενα

Ράφια
Ράφια Παλέτας
Ράφια Κινητά - Θυριδας
Ράφια δυναμικά - Cantilever
Ράφια κυλιόμενα -βαρέως τύπου
Ράφια Συμβατικά
Ράφια Τυροκομείου Κρέατος Ζύμης Αλιείας
Φοριαμοί - ερμάρια αρχειοθέτηση

Στοιχεία Αναζήτησης: Ραφια Παλετας Κινητα Θυριδας, Ραφια Κυλιομενα Βαρεως Τυπου, Παλετες Πλαστικες, Ευρωπαλετες Βιομηχανικες, Πλαστικη Παλετα 1200x1200, Πλαστικα Κιβωτια Παλετοκιβωτια, Καδοι Απορριμματων, Κιβωτια Ταξινομησης Στοιβαζομενα, Κιβωτια Πτυσσομενα Αναδιπλουμενα, Παταρια Μεσοπατωματα, Ραφια Συμβατικα, Ραφια Τυροκομειου Κρεατος Ζυμης Αλιειας, Φοριαμοι Ερμαρια Αρχειοθετηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: