Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ταχυδρομικές Υπηρεσίες & Courier, Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ   Κιν: 6978050590
Μεταφορά Πιάνου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η U-Genius Courier Γενικές Μεταφορές, με έδρα το Ίλιον, αναλαμβάνει την ταχύτερη, αξιόπιστη και ασφαλέστερη μετακόμιση - μεταφορά όλων των αντικειμένων σας.
Στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο χώρο των ταχυμεταφορών, γενικών μεταφορών και μετακομίσεων, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη.
Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην προσωπική εργασία, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των μεταφορών, καθώς και με την ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού.
Στα πλαίσια της βελτίωσης τον υπηρεσιών που παρέχουμε το προσωπικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς και η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικά για τις υπηρεσίες που παρέχει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στις υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνονται:
Μετακομίσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στις οποίες διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία καθώς έχουμε συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών και βιοτεχνιών για τη μετακόμιση μεταφορά τους σε καινούργιο χώρο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρειών αναλαμβάνουμε τη μετακόμισή του και κατά τη διάρκεια της νύχτας κατόπιν συνεννόησης.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης να συσκευάσει τα υπάρχοντά σας καθώς και να αποσυναρμολογήσει -συναρμολογήσει τα έπιπλα και τις οικιακές σας συσκευές.
Συμπληρωματικά η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

  • Ταχυμεταφορές courier
  • Εθνικές μεταφορές
  • Διανομές
  • Καθώς και αποθηκεύσεις – φύλαξη των επιπλών σας για διάστημα που μπορεί να λείπετε από τον χώρο σας.

Καλέστε μας για να σας δώσουμε μια προσφορά για τη μετακόμισή σας!
Διαθέτει συνεργάτες - ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομιση Εταιριας Εταιρων, Νετακομιση Βιοτεχνιας Βιοτεχνιων, Φθηνη Μετακομιση Διαμερισματων, Metakomiseis Σπιτιων Σπιτιου, Μετακομισεις Επαγγελματικων Χωρων, Μεταφορα Εργων Τεχνης Προσφορα, Μετακομιση Με Συσκευασια Επιπλων, Αμπαλαζ Οικοσκευων, Μετακομιση Με Ανυψωτικο, Αποθηκη Αποθηκευσεις Για Επιπλα Σπιτιου, Διαομη Εμπορευματων, Φυλαξη Επιπλων Απο Μετακομιση, Ενοικιαζομενοι Αποθηκευτικοι Χωροι, Αποθηκευση Νοικοκυριου Τιμες, Οικονομικες Οικονομικη Μετακομισεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κάθε μέρα 24ωρο κατόπιν συνεννόησης
 
Μοιράσου το: