Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ , Τηλ: 2310515158  Κιν: 6937146757 Email: marinos.soultanidis@gmail.com
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο χειρουργός οφθαλμίατρος κος Σουλτανίδης Μαρίνος, που διατηρεί το οφθαλμιατρείο του στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία κάθε είδους οφθαλμολογικής πάθησης. Ο γιατρός είναι ειδικευθείς - μετεκπαιδευθείς στο Whipps Gross University Hospital του Λονδίνου, ενώ παρέχει τις οφθαλμιατρικές υπηρεσίες του με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Στο οφθαλμιατρείο του στη Θεσσαλονίκη, ο χειρουργός οφθαλμίατρος πραγματοποιεί οφθαλμολογικές εξετάσεις, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, βασισμένος στην πολυετή του πείρα και τις επιστημονικές του γνώσεις.
Μεταξύ άλλων, ο γιατρός μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες ιατρικές συμβουλές και να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με οποιαδήποτε ενόχληση, μόλυνση ή οφθαλμολογική πάθηση αντιμετωπίζετε εσείς ή κάποιος οικείος σας.
Ο χειρουργός οφθαλμίατρος κος Σουλτανίδης Μαρίνος εξειδικεύεται σε πάσης φύσεως χειρουργικές οφθαλμολογικές επεμβάσεις, τις οποίες πραγματοποιεί με ασφάλεια, ακρίβεια και έμφαση στην λεπτομέρεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για να κλείσετε ραντεβού, ώστε να τον επισκεφθείτε στο οφθαλμιατρείο του στη Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Χειρουργική θεραπεία καταρράκτη
 • Laser μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας
 • Τοπογραφία - οπτικά πεδία
 • Μελέτη γλαυκώματος
 • Εφαρμογή φακών επαφής
 • Βλεφαροπλαστικές

 • Στοιχεία Αναζήτησης: Γλαυκωμα, Καταρρακτης, Παιδοφθαλμιατρος, Laser Πρεσβυωπια, Laser Μυωπιας
  Περιοχές που Εξυπηρετεί
  Όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.
  Φωτογραφίες
   
   
  Ωράριο Λειτουργίας
  Δευτέρα και Πέμπτη από 16:00 έως 21:00
  Τρίτη από 10:00 έως 12:00 & από 16:00 έως 21:00
  Τετάρτη από 10:00 έως 12:00 ή κατόπιν ραντεβού
   
  Μοιράσου το: