Κατηγορίες
Στρώματα, Έπιπλα Γενικά, Ταπετσαρίες Επίπλων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ , Τηλ: 2102794106 
Εργοστάσια Επίπλων
Περιγραφή Επιχείρησης
Κατασκευές Ποιότητας απο το 1984... Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή ανατομικών στρωμάτων και η πείρα 30 ετών μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε το κατάλληλο στρώμα για τη σωστή στήριξη του σώματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η προσωπική φροντίδα, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα επιλεγμένα και με προδιαγραφές υλικά και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται την πιο ποιοτική και υγιεινή κατασκευή στα στρώματα παραγωγής μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΣΤΡΩΜΑΤΑ (Χονδρική & Λιανική) σε τιμές Βιοτεχνίας!
Κατασκευή ανατομικών στρωμάτων για τη σωστή στήριξη του σώματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η προσωπική φροντίδα, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα επιλεγμένα και με προδιαγραφές υλικά και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται την πιο ποιοτική και υγιεινή κατασκευή στα στρώματα μας (οικολογικά-aloe vera)
ΚΡΕΒΑΤΙΑ (Χονδρική & Λιανική) σε ασυναγώνιστες τιμές!
Πρωταρχικά το κρεβάτι παρέχει υποστήριξη για το στρώμα, το στυλ είναι επίσης ένα σημαντικό ζήτημα αντανακλώντας την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε μεταξύ ενός ξύλινου κρεβατιού, μεταλλικού ή ενός υπενδεδυμένο.
ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ (Χονδρική & Λιανική) ρωτήστε μας για τιμές!
Οι καναπέδες κρεβάτια αποτελούν μια ιδιαίτερη επιλογή για το σαλόνι σας! Προσφέρουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Οι επιλογές που διατίθενται είναι πολλές, τόσο σε χρώματα και υφές υφασμάτων όσο και σε σχέδια, μοντέρνα και κλασσικά.
ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ (Χονδρική & Λιανική) στις καλύτερες τιμές!
Τα μαξιλάρια είναι ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας.
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ & ΚΑΡΕΚΛΩΝ
Διαλέξτε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων & υλικών για την αλλαγή της ταπετσαρίας των επίπλων σας. Σε τιμές Βιοτεχνίας!

Στοιχεία Αναζήτησης: Στρωματα Επι Παραγγελια, Στρωματα Ανατομικα, Ορθοπεδικα Στρωματα, Οικολογικα Στρωματα, Στρωματα Οικονομικα, Προϊοντα Υπνου, Καναπεδες, Κρεβατια, Κατασκευη Στρωματων, Πωληση Χονδρικη Λιανικη, Αλλαγη Ταπετσαριας Σαλονιου Σαλονιων, Αντικατασταση Ταπετσαριας Σαλονιου, Αλλαγη Ταπετσαριας Καρεκλας Καρεκλων, Αλλαγη Υφασμα Καρεκλας, Αλλαγη Υφασμα Καναπε
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: