Κατηγορίες
Στρώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΚΟΣ ΛΑΝΤΖΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Cretastrom δραστηριοποιείται από το 1966 στα Χανιά Κρήτης, με τον ιδρυτή Λαντζάκη Μάρκο να ξεκινά τον σχεδιασμό και την παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με τα οποιαδήποτε τεχνολογικά μέσα εκείνης της εποχής.
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις παραγωγής με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς έως και σήμερα, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας.
Μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε 3 γενιές, η εταιρεία CretaStrom συνεχίζει να κατασκευάζει στρώματα και προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Με σταθερές αξίες την ποιότητα και την ειλικρίνεια, προσφέρουμε στον καθένα ξεχωριστά το στρώμα που του ταιριάζει. Διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, σταθερό και με πολυετή εμπειρία στο χώρο του στρώματος.
Σε συνδυασμό πάντα με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δημιουργούμε με μεράκι και φροντίδα, προϊόντα ύπνου ειδικά σχεδιασμένα και προσιτά για τον ξενοδόχο, για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, για τον μικρό σας άγγελο.
Ακούστε το σώμα σας και...εμπιστευτείτε μας τα όνειρά σας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανατομικά στρώματα
Ορθοπεδικά στρώματα
Βρεφικά στρώματα
Ανωστρώματα
Προϊόντα ύπνου νέας γενιάς
Συστήματα ύπνου
Μαξιλάρια
Επαγγελματικός εξοπλισμός

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανατομικα, Ορθοπεδικα Στρωματα, Ανωστρωματα, Προϊοντα Υπνου Συστηματα Υπνου, Βρεφικα Στρωματα Βιοτεχνια Εμποριο Στρωματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαος
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: