Κατηγορίες
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων, Εκτροφεία, Εκπαίδευση Σκύλων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΚΑΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Εκπαιδευτής - Εκτροφέας , Τηλ: 2294056420  
Περιγραφή Επιχείρησης
Μένοντας πιστοί στον στόχο μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, στο MARATHON LAND υποδεχόμαστε τους τετράποδους φίλους μας στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενώνα μας. Ο ξενώνας παρέχει ατομικά δωμάτια. Χώροι άσκησης 500 τ.μ. ο καθένας. Οι καθημερινές και διαιτητικές συνήθειες, η άψογη καθαριότητα, οι τακτικές απολυμάνσεις και η κτηνιατρική παρακολούθηση είναι πρωταρχικό μέλημα και απαράβατοι κανόνες του MARATHON LAND. Αυτό που κάνει το MARATHON LAND να ξεχωρίζει είναι η επικοινωνία και η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των σκύλων και των ανθρώπων του χώρου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η αρμονική συμβίωση ανθρώπου και σκύλου είναι ο πρωταρχικός σκοπός της σχολής εκπαίδευσης του MARATHON LAND. Ο καταπράσινος χώρος μεγάλης έκτασης είναι άρτια εξοπλισμένος με όλα όσα απαιτούνται για την εκπαίδευση και σε συνδυασμό με τους έμπειρους εκπαιδευτές εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασική Υπακοή, Άρνηση Τροφής, Φύλακας Χώρου, Σωματοφύλακας, Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς καθώς επίσης και Εκπαίδευση Ειδικών Καθηκόντων Προστασίας είναι μέρος της εκπαίδευσης που παρέχει το MARATHON LAND. Σπορ και σκύλος: Κάτι καινούργιο στη χώρα μας με έντονο το ενδιαφέρον του MARATHON LAND, αφού η φυλή την οποία εκτρέφει ανήκει στην ομάδα εργασίας. Η σχολή μας αναλαμβάνει την προετοιμασία σκύλου και ιδιοκτήτη για αγώνες μορφολογίας και εργασίας (IPO).

Στοιχεία Αναζήτησης: Γερμανικος Ποιμενικος German Shepherd, Ξενοδοχειο Σκυλων, Εκπαιδευση Σκυλων, Γερμανικος Ποιμενικος Εκπαιδευση, Εκτροφειο Γερμανικου Ποιμενικου, Ξενοδοχειο Γατας, Προετοιμασια Για Αγωνες Μορφολογιας, Προετοιμασια Για Εξετασεις Εργασιας Σκυλος Εργασιας, Εκπαδευτης Σκυλων Dog Trainer, Γερμανικος Ποιμενικος Κουταβια, Dogs Pension, Dogs Trainig, Βασικη Υπακοη, Working Dogs, Show Dogs
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού στο Τηλ.: 2294056420.