, 2610453364, 2610421739
,
Κατηγορίες
Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 από το Γεράσιμο Μαντέλη και συνεχίζει με την ίδια συνέπεια από τη νέα γενιά της οικογένειας Μαντέλη. Για περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με ευθύνη, με υπηρεσίες κλιματισμού και σέρβις οικιακών και επαγγελματικών συσκευών, καθώς και εμπορίας ανταλλακτικών. Επιπλέον, εδώ και 30 χρόνια είμαστε επίσημοι και αποκλειστικοί τεχνικοί της εταιρείας Whirlpool -Bauknecht – Ignis στο νομό Αχαΐας.
Προσφέρουμε:

  • Υπηρεσίες service και τεχνικής υποστήριξης όλων των οικιακών και επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών και κλιματιστικών μηχανημάτων και μικροσυσκευών.
  • Συντήρηση για τη σωστή, μακροχρόνια και οικονομικότερη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Συμβουλές για αποτελεσματικότερη, οικονομικότερη και ασφαλέστερη χρήση των συσκευών.
  • Μελέτες για εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών συσκευών.
  • Εμπορία οικιακών και ημικεντρικών μονάδων κλιματισμού.
  • Εμπορία παντός είδους ανταλλακτικών οικιακών συσκευών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επισκευάζουμε και συντηρούμε οικιακές και επαγγελματικές συσκευές όλων των εταιρειών, όπως: Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, General Electric, Zanussi, AEG, TEKA, Miele, Amana, Korting, Franke, Pyramis, Indesit, Ariston, Brandt, Candy, Davoline, Electrolux, Elco, Indesit. LG κ.ά. Είμαστε το εξουσιοδοτημένο service της Whirlpool – Bauknecht – Ignis για το νομό Αχαΐας. Επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε είδος μικροσυσκευής όλων των εταιρειών όπως: Stirella, Juro Pro, Bosch, Siemens, Rowenta, Philips, Krups, Braun, Delonghi, Fissler, SEB, Tefal, Sitram, Kenwood, Moulinex, κ.ά. Είμαστε το εξουσιοδοτημένο service μικροσυσκευών Singer, Rohnson και Hoover.
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά όλων των παραπάνω εταιρειών, ενώ η αγορά και τοποθέτηση από συνεργείο μας ανταλλακτικών των εταιρειών Whirlpool – Bauknecht – Ignis σας παρέχεται με εγγύηση 6 μηνών. Τέλος, σας προσφέρουμε κλιματιστικά μηχανήματα οικιακά και επαγγελματικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Επισκευάζουμε και συντηρούμε μονάδες κλιματισμού οικιακές και επαγγελματικές, ενώ τα συνεργεία μας μπορούν να σας προσφέρουν και υπηρεσίες εγκατάστασης κλιματισμού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Service, Επισκευες, Οικιακες Συσκευες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: