Κατηγορίες
Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Θερμοσίφωνες, Κεντρική Θέρμανση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εμπειρία και η άρτια τεχνική κατάρτιση του υδραυλικού ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑ εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απ' οπουδήποτε του ζητηθεί στην Πεύκη και τις γύρω περιοχές, Μαρούσι, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, με ασφάλεια και εγγύηση εργασίας.
Είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης και αντικαθιστά άμεσα βλάβες με ασφάλεια και εγγύηση εργασίας. Με ένα τηλεφώνημα έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει από τη μικρότερη βλάβη μέχρι την ολική ανακαίνιση του χώρου σας.
Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, τη συνέπεια που έχει ως επαγγελματίας και το μεράκι για τη δουλειά του, έχει καταφέρει να έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες.
Ο κος Γιακούμας Ανδρέας προσφέρει καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες σας ως προς τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και το κόστος κατασκευής.
Είναι κοντά σας σε κάθε τεχνική εργασία και εξυπηρετεί άμεσα κάθε ανάγκη που θα προκύψει είτε στον ιδιωτικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις
Ανακαίνιση & επισκευή μπάνιου
Αποχέτευση - ύδρευση – θέρμανση – θερμοσίφωνες
Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις – καλοριφέρ
Εγκατάσταση – συντήρηση – επισκευή ηλιακού
Κυκλοφορητές
Επισκευές, μετατροπές
Αποφράξεις
Ανακαινίσεις Μερεμέτια
Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση!

Στοιχεία Αναζήτησης: Καλοριφερ, Επισκευες Μετατροπες Μερεμετια, Θερμοϋδραυλικος, Λεβητες Καυστηρες, 24ωρη Εξυπηρετηση Βλαβες, Θερμοσιφωνες Ηλιακοι, Διαρροη, Επισκευη Ηλιακου, Υδραυλικος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Αττικής
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: