, 2103478575
,
Κατηγορίες
Γερανοί, Ανυψωτικά Μηχανήματα, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΕΧΑΓΙΑΣ   Κιν: 6942555420
Κλαρκ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 από τους ΚΟΥΡΟΥΚΕΧΑΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΡΕΟΝΤΑ, με διακριτικό τίτλο ΓΕΡΑΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ, ΝΙΚΟΣ - ΚΡΕΩΝ.
Στην εταιρεία μας τώρα απασχολούνται 9 άτομα και κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια. Τα οχήματά μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα από τον νόμο μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία και τον ασφαλή χειρισμό τους καθώς και πιστοποιητικά καταλληλότητας, ενώ και εμείς οι ίδιοι είμαστε εφοδιασμένοι με διπλώματα χειριστών. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μεταφορά ή εργασία που θέλετε να κάνετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εάν χρειαστεί θα επισκεφθούμε τον χώρο, ώστε να σας προτείνουμε τον ιδανικότερο τρόπο για την πραγματοποίησή της. Αναμένουμε με χαρά την επικοινωνία σας και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αντικείμενα δραστηριότητας της επιχείρησής μας είναι:

  • Οι εθνικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων και μηχανημάτων με γερανοφόρα οχήματα καθώς και η φορτοεκφόρτωσή τους.
  • Η ανύψωση, μετακίνηση και τοποθέτησή τους σε ορόφους, υπόγεια, ισόγεια, πατάρια ή όπου αλλού μας ζητηθεί.
  • Εργασίες γερανού με καλάθι σταθερό μέχρι 24 μέτρα ύψος, με μόνωση για ρεύμα τάσεως έως 2.000 volt.
  • Εργασίες κλαρκ.

Αναλαμβάνουμε την εξαγωγή, φόρτωση, μεταφορά, εκφόρτωση, ανύψωση, καταβίβαση, τοποθέτηση και μετακίνηση βαρέων αντικειμένων και μηχανημάτων όπως: Μηχανουργικά, ξυλουργικά, εκτυπωτικά, τυπογραφικά, υποδηματοποιίας, κλιματιστικά, χρηματοκιβώτια, αγάλματα, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, μετασχηματιστές, πίνακες, υποσταθμούς, μηχανήματα έργων, προκατασκευασμένους οικίσκους, δεξαμενές, ιστούς και μηχανήματα κινητής τηλεφωνίας, κοντέινερ, ψυγεία επαγγελματικά και οικιακά, οικοδομικά υλικά κ.ά.


Στοιχεία Αναζήτησης: Κλαρκ, Περονοφορα Μηχανηματα, Ειδικες Ανυψωσεις, Καλαθοφορο Οχημα Καλαθοφορα Οχηματα, Παπαγαλακι Παπαγαλακια, Εθνικες Μεταφορες, Ειδικες Μεταφορες, Γερανοφορα, Νταλικες, Μανουβροδουλειες, Adr, Μηχανηματα Ανυψωσης, Φορτια Αποξηλωσεις Εργοστασιων, Ανυψωτικες Εργασιες, Ρυμουλκησεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: