, 2310704000, 2310511911, 2310796967
Κατηγορίες
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Αντλίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία μας BAUTHERM Α.Ε. (Μιλτιάδης Γωνιάδης και Συνεργάτες) δραστηριοποιείται από το 1990 στην κατασκευή ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης κλιματισμού και Ηλιακής ενέργειας. Από το 2006 εξειδικεύεται σε έργα παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά (σε στέγες κατοικιών - δώματα, βιομηχανικές στέγες και πάρκα σε αγροτεμάχια με σταθερές ή κινητές βάσεις). Με δυναμικό 20 εξειδικευμένων στελεχών από Μηχανικούς - Τεχνικούς δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις προς τους πελάτες μας από την αρχική μελέτη - την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων που υλοποιουμε. Με 4 καταστήματα εντός Θεσσαλονίκης και από ένα σε Γιαννιτσά και Πολύκαστρο δραστηριοποιουμαστε σε όλη τη Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη έχοντας ως Κέντρο Διακίνησης ιδιόκτητο κτήριο στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με βασικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα που εγκαθιστούμε δώσαμε έμφαση στην προώθηση της Αντλίας Θερμότητας ως κύριου μέσου θέρμανσης με εξοικονόμηση έως και 65% σε σχέση με το πετρέλαιο και 40% σε σχέση με το φυσικό αέριο, έχοντας εγκαταστήσει στη Βόρεια Ελλάδα τις περισσότερες Αντλίες Θερμότητας. Η ποιότητα των εγκαταστάσεων (υλικά + σχεδιασμός + εργασία) σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές ορίζουν τη βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας που έχει από το 1990 μέχρι σήμερα μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Συμμετέχουμε σε όλες τις διοργανώσεις των κλαδικών εκθέσεων INFACOMA και ENERGY καθώς και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η BAUTHERM Α.Ε. είναι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Τεχνικών Καταστημάτων ''ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ'' που διαθέτει 121 καταστήματα - μέλη σε όλη την Ελλάδα. Συνεργάτες μας είναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως όπως BUDERUS, HITACHI, GRUNDFOS, FUJITSU, MIDEA, GREE, CARRIER, LG, WILO, SMA, KOSTAL.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκατασταση Φυσικο Αεριο, Θερμανση Φυσικου Αεριου, Προγραμμα Εξοικονομω, Buderus Τιμες, Κλιματιστικα Μηχανηματα, Θερμαντικα Σωματα Εξοικονομω Κατ Οικον, Λεβητες Buderus Συμπυκνωσης, Ανταλλακτικα Buderus, Ηλιακα Συστηματα, Εταιρειες Φυσικου Αεριου, Αντλιες Θερμοτητας, Φυσικο Αεριο Τιμες, Λεβητες Φυσικου Αεριου Τιμες, Καυστηρες Φυσικου Αεριου, Θερμανση Με Αντλια Θερμοτητας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: