Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί, Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΛΛΑΣ , Τηλ: 2310220873  Email: alexandros.moullas@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
O ΜΟΥΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ DDS, MSD, PhD είναι ειδικός ορθοδοντικός, Invisalign Platinum Elite Accredited Doctor, από το 2016 με χρήση iTero τρισδιάστατου ενδοστοματικού σαρωτή, στη Θεσσαλονίκη.
Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Λύκειο Θεσ/κης και την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μίου, ακολούθησε η ειδίκευση στην Αμερική, στο Πανεπιστήμιο Case University, USA (Κλήβελαντ, Οχάιο, ΗΠΑ), δίπλα σε διακεκριμένους καθηγητές ορθοδοντικής.
Αναγορεύτηκε διδάκτορας στο εργαστήριο της ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσ/κης, τον 4/2010.
Είναι κάτοχος πανευρωπαϊκού βραβείου ποιοτικής ορθοδοντικής θεραπείας, μετά από ψηφοφορία από 723 ορθοδοντικούς από όλη την Ευρώπη (European peer review award competition 2019).
Το ορθοδοντικό ιατρείο ιδρύθηκε το 1958, από τον ορθοδοντικό Θωμά Μούλλα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στα 60 και πλέον χρόνια λειτουργίας του ιατρείου, στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή το πιο όμορφο χαμόγελο.
Παρέχονται, αποκλειστικά, ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά (Invisalign First), εφήβους (Invisalign Teen) και ενήλικες με την τεχνική Invisalign (ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια) και με διαφανή, αόρατα ή γλωσσικά σιδεράκια, χωρίς πόνο. Διαθέτουμε πιστοποίηση στη μέθοδο Invisalign από το 2000 και χρήση iTero από το 2016.
Η ορθοδοντική και, ιδιαιτέρως, η ενασχόληση με τα παιδιά, όπως και η αποκατάσταση του χαμόγελού τους και η ανάδειξη του προσώπου τους, αποτελεί μεράκι, πάθος και έργο ζωής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή το πιο όμορφο χαμόγελο. Στο ιατρείο μας παρέχονται αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την τεχνική Invisalign® (διαφανείς μεμβράνες) και με διαφανή, αόρατα σιδεράκια. Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με τις νέες εξελίξεις της επιστήμης οδηγούν σταθερά στην επιτυχία του αποτελέσματος.
We provide at our office solely orthodontic services for children, adolescents and adults with Invisalign® technique and with clear or lingual braces.

Δημοσιεύσεις:

  • Nonsurgical treatment of a patient with a Class III malocclusion.
  • Accuracy and precision of 3D cephalometric landmarks from biorthogonal plain-film x rays.
  • Maxillary midline diastema: a contemporary review.
  • The etiology of palatally displaced canines; the evidence examined.
  • Craniofacial Shape Variation Among Four Laboratory Rat Strains.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη Θεραπεια Χωρις Σεδερακια, Σιδερακια Αορατα Σιδερακια Διαφανη Σιδερακια, Invisalign, Μασελακια, Σιδερακια Παιδιων Σιδερακια Ενηλικων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • EAS member
  • Genetic Dissection of Craniofacial Morphologic Traits
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 15:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: