Κατηγορίες
Αλουμίνια, Κουφώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κατασκευαστική εταιρεία με αλουμίνια ΑΦΟΙ Χ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΟΕ πιστοποιείται από την εταιρεία ΕΤΕΜ ΑΕ για την ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων αλουμινίου της. Ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμό στα κουφώματα αλουμινίου, κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών της με το αντικείμενο.
Διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο και έχει μία μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία χάρη στο σύγχρονο μηχανολογικό της εξοπλισμό.
Πάρα πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες προτιμούν τα προϊόντα αλουμινίου μας, για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλή αξιοπιστία και τη συνέπεια της εταιρείας μας κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας.
Απόλυτη εξειδίκευσή μας είναι τα αλουμίνια, υλικά με τα οποία ασχολούμαστε αποκλειστικά από την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και φυσικά την εγκατάστασή τους στο χώρο σας.
Με τη σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που τη χαρακτηρίζει, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει τη διαρκή στήριξη των πελατών στο μέλλον.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αλουμίνια
Κουφώματα
Πόρτες ειδικές
Πόρτες ασφαλείας
Πόρτες θωρακισμένες
Μεταλλικές κατασκευές
Ρολά
Γκαραζόπορτες
Θερμομονωτικά συστήματα
Εξοικονόμηση ενέργειας

Στοιχεία Αναζήτησης: Αλουμινια, Κουφωματα, Θερμομονωτικα Υλικα, Εξοικονομηση Ενεργειας, Αλουμινια Χρωματιστα, Παντζουρια, Πτυσσομενες Πορτες, Ειδικες Κατασκευες, Φυσαρμονικες Ασφαλειας, Στεγαστρα Αλουμινιου, Πανελ Αλουμινιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Δυτική Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: