Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2522022074  Fax: 2522022074  Κιν: 6932741541 Email: akaloumenos@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών εφοδίων εδώ και 30 χρόνια.
Με την πολυετή μας πείρα και τεχνογνωσία, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της καλλιέργειας σας από: σπόρο, λίπασμα, καλλιεργητικές τεχνικές και τις τυχόν εντομολογικές ή μυκητολογικές προσβολές.
Με κεντρικά γραφεία στη Προσοτσάνη Δράμας και Αποθήκη 4000m2 στο ΒΙΠΑ Προσοτσάνης, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία/ερασιτέχνη γεωργού σε ολόκληρο το Νομό Δράμας, Καβάλας και Σερρών.
Με τα οχήματα μας παρέχουμε την μεταφορά των προϊόντων μας (λίπασμα, Σπόρο, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα) στο δικό σας χώρο, σε οπουδήποτε σημείο του Νομού και αν βρίσκεστε.
Στην εταιρία μας μπορείτε να προμηθευτείτε όλους τους τύπους λιπασμάτων για όλες τις καλλιέργειες. Μυκητοκτόνα και εντομοκτόνα από τις μεγαλύτερες εταιρίες (Bayer, Syngenta, Basf κα). Πιστοποιημένους σπόρους για μεγάλη αλλά και για ερασιτεχνική καλλιέργεια. Τέλος, εγγυημένα σπορόφυτα για ανοιξιάτικη (τομάτες πιπεριές, μελιτζάνες κα), και φθινοπωρινή φύτευση (μαρούλια, λάχανα, μπρόκολα κα).
Επίσης, μεγάλη διαθέτουμε μεγάλη γκάμα βιολογικών σκευασμάτων (λίπασμα, μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα) με έγκριση για χρήση στη βιολογική καλλιέργεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες απολύμανσης - απεντόμωσης και μυοκτονίας στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών.
Με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση στο χώρο των απολύμανσεων - απεντομώσεων - μυοκτονιών, σας εγγυούμαστε τέλειο αποτέλεσμα και άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα του χώρου σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Τρωκτικά, έντομα, πτηνά και φίδια παύουν να είναι πρόβλημα σε εσάς και στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα και οπουδήποτε αλλού υπάρχει πρόβλημα.
Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές εφαρμογές υποκαπνισμού προϊόντων και αποθηκευτικών χώρων (αποθηκών, container, silo κ.ά.).
Τέλος, αναλαμβάνουμε την απώθηση ερπετών, με κατάλληλα οικολογικά σκευάσματα και την απώθηση πτηνών, η οποία γίνεται με συστήματα οικολογικά, όπως: απωθητικές ακίδες, ειδικό πλέγμα, συρμάτινα σπιράλ ή χορδές, συσκευές με υπερήχους ή κραυγές αρπαχτικών.
Έντομα που αντιμετωπίζονται: κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, σφήκες, κοριοί, μυρμήγκια, σκορπιοί, ψύλλοι, τερμίτες, ξυλοφάγα έντομα, έντομα αποθηκών. Ωράριο λειτουργίας: Κατόπιν συνεννοήσεως από τις 8:00 μέχρι 22:00 καθημερινά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονια, Ποντικια, Κοριοι, Ψυλλοι, Κατσαριδες, Μυρμηγκια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Δράμας, νομός Σερρών, Νομός Καβάλας
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο από 08:00 έως 14:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00 έως 13:30 και από 17:30 έως 20:30
 
Μοιράσου το: