Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ, Χειρουργός Οδοντίατρος , Τηλ: 2310281896 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η THESSALONIKI DENTAL CLINIC αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές κλινικές στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών.
Οι συνεργάτες μας έχουν μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής, των οδοντικών εμφυτευμάτων, της χειρουργικής στόματος, της περιοδοντολογίας, της προσθετικής, της παιδοδοντιατρικής και της ορθοδοντικής παιδιών και ενηλίκων, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της κλινικής σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του προσωπικού θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και αποτέλεσμα ισάξιο των προσδοκιών σας.
Στόχος της THESSALONIKI DENTAL CLINIC είναι η αντιμετώπιση κάθε ασθενή μέσω της εξατομικευμένης κατάρτισης του σχεδίου θεραπείας, έχοντας παράλληλα ως γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αισθητική οδοντιατρική
  • Εμφυτεύματα
  • Περιοδοντολογία
  • Ορθοδοντική

Εξοπλισμός Κλινικής
Η THESSALONIKI DENTAL CLINIC διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την υποβοήθηση της επίτευξης του αρτιότερου θεραπευτικού αποτελέσματος. Από τον πρώτο ακτινογραφικό σας έλεγχο, με σύστημα ψηφιακών ακτινογραφιών πλακών φωσφόρου που εξασφαλίζει την έκθεσή σας στη μικρότερη δυνατή ακτινοβολία, μέχρι τη σχεδίαση και την τοποθέτηση των οδοντικών σας εμφυτευμάτων και των προσθετικών σας εργασιών μέσω καθοδηγούμενης υπολογιστικής τομογραφίας και χρήσης συστήματος cad/cam, όλα ακολουθούν τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα εφαρμογής της οδοντιατρικής επιστήμης.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Καθαρισμος Δοντιων, Περιοδοντολογια, Παιδοδοντιατρος, Ενδοδοντια Εφαρμογες Laser, Dental Cad Cam, Ναρθηκες Clear Aligners
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 11:00 έως 20:30.
 
Μοιράσου το: