, 2310424885, 2310868300
Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ , Τηλ: 2310424885  Κιν: 6944636436
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Τ. Διευθυντής χειρουργικής κλινικής στρατιωτικού νοσοκομείου. Μετεκπαιδευμένος στο Παρίσι (Assistant de l'hopital Antoine) σε θέματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής, χειρουργικής θυρεοειδούς και παχέος εντέρου. Επίσης, στην Αυστρία, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία στη χειρουργική παχυσαρκίας, στην Ελβετία στην προχωρημένη λαπαροσκοπική χειρουργική και στην Ιταλία στη χειρουργική πρωκτού. Αυτό που κυρίως άλλαξε τη γενική χειρουργική τα τελευταία χρόνια είναι τόσο οι σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις, τελείως άγνωστες παλαιότερα, όσο και ο πλέον σύγχρονος τρόπος που εκτελούνται οι ήδη γνωστές χειρουργικές επεμβάσεις, μειώνοντας τον μετεγχειρητικό πόνο, συντομεύοντας την παραμονή στο νοσοκομείο και επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα (πιο γρήγορη επάνοδο σε δραστηριότητα).
Ο σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε για τις πολλές και ποικίλες δραστηριότητές μας, για τους πλέον σύγχρονους τρόπους που εκτελούνται χειρουργικές επεμβάσεις και για την εμπειρία μας που προέκυψε τόσο από τις χειρουργικές κλινικές Στρατιωτικών Νοσοκομείων, όσο και από τη μετεκπαίδευσή μου για ενάμιση χρόνο στο Παρίσι καθώς και από τις πολλαπλές μετεκπαιδεύσεις σε διάφορα εξειδικευμένα θέματα κυρίως στο εξωτερικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Παχυσαρκία: Δακτύλιος, Γαστρικό Μανίκι, Γαστρικό By-Pass
Παθήσεις Οισοφάγου: Διαφραγματοκήλη, Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση, Αχαλασία
Παθήσεις Πρωκτού: Αιμορροΐδες, Ραγάδες, Συρίγγια, Κύστη Κόκκυγος
Χειρουργική της Κήλης: Μετεκπαίδευση στη χρήση των πλεγμάτων στο εξωτερικό (Γαλλία - Ιταλία), με ελάχιστο ή έως καθόλου μετεγχειρητικό πόνο και επιστροφή στις δραστηριότητες δύο μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να γίνει και λαπαροσκοπικά
Άλλες Επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής: Επιπολής Φλεβική Ανεπάρκεια - Κιρσοί, Χειρουργική Θυρεοειδούς, Χειρουργική Παχέος Εντέρου, Χειρουργική Μαστού, Χειρουργική Στομάχου - Λεπτού Εντέρου, Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων - Σπληνός
Λαπαροσκοπική Χειρουργική: Ο κύριος εκπρόσωπος των λαπαροσκοπικών επεμβάσεων είναι η χολοκυστεκτομή, από τις πλέον συχνές παθήσεις και επεμβάσεις, οι κήλες, οι παθήσεις του οισοφάγου και η παχυσαρκία.
Ο Χειρουργός Στάθης Αποστολάκος βρέθηκε στο Παρίσι στην ανατολή της λαπαροσκοπικής χειρουργικής για ενάμιση χρόνο (εξάλλου η λαπαροσκοπική χειρουργική είναι γαλλική ανακάλυψη) και έχει μετεκπαιδευτεί από τους καλύτερους στον κόσμο στα παραπάνω αντικείμενα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Γενικος Χειρουργος, Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη, Κυστη Κοκκυγος, Παχυσαρκια, Αιμορροϊδες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: