Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1996, το HOPSCOTCH είναι ένας αγγλόφωνος βρεφονηπιακόλς σταθμός που δέχεται παιδιά όλων των εθνικοτήτων από ηλικία 3 μηνών μέχρι 6 χρόνων.
Όλο το διδακτικό προσωπικό στο HOPSCOTCH είναι πλήρως καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν το στυλ της βρετανικής εκπαίδευσης από πολύ μικρή ηλικία και ταυτόχρονα να τους προετοιμάσουμε για τη μελλοντική τους εκπαίδευση είτε στο αγγλικό ή το ελληνικό σύστημα.
Βρισκόμαστε στα νότια προάστια της Αθήνας, όπου τα κτήριά μας βρίσκονται σε ένα όμορφο, μεγάλο κήπο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Διαθέτουμε έναν μεγάλο χώρο αφιερωμένο για τις ηλικίες των 3 μηνών έως 2.5 χρονών με ξεχωριστούς χώρους για τον ύπνο, τις αλλαγές και τις ανάγκες αυτής της ηλικίας καθώς επίσης ευρύχωρες τάξεις για τις ηλικ΄λιες 2.5 – 5 χρονών.
  • Υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα δραστηριοτήτων, όπου τα παιδιά κάνουν γυμναστική, μουσική και χορό, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και ξεχωριστό μπάνιο.
    Στον ίδιο χώρο διαθέτουμε ξεχωριστό νηπιαγωγείο για τις ηλικίες 5-6 χρονών.
  • Το σχολείο είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε στο τέλος του τελευταίου έτους, όλα τα παιδιά να διαθετουν την πιστοποίηση που απαιτείται για να εισέλθουν στην Πρώτη Δημοτικού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφονηπιακος Σταθμος, Νηπιαγωγειο, Παιδικος Σταθμος, Αγγλοφωνος Παιδικος Σταθμος, Αγγλοφωνο Νηπιαγωγειο, Αγγλοφωνος Βρεφονηπιακος Σταθμος, Kindergarten, Nursery School, English Pre School, Προνηπιο, Αγγλοφωνο Προνηπιο, Ελληνοαγγλικος Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Children, Ξενογλωσση Εκπαιδευση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: