Κατηγορίες
Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών, Ψυκτικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΔΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο Service Point, που εδρεύει στη Νέα Ερυθραία, παρέχουμε εγγυημένο service σε όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σας, είτε στο χώρο σας ή στο κατάστημά μας. Έχοντας 35 χρόνια εμπειρίας προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας διακρίνεται για την πολυετή του εμπειρία και την άρτια εξειδίκευσή του. Η επισκευή αλλά και η απλή συντήρηση των συσκευών μπορούν να επιφέρουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής τους. Ειδικότερα, στο Service Point θα βρείτε καθαριστικά και αναλώσιμα κάθε τύπου για όλες τις συσκευές του σπιτιού σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Service Point επισκευάζει το πλυντήριο ή το στεγνωτηρίου στο χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους, ώστε να εξασφαλίσουμε τη μακροχρόνια και εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Δεν δουλεύει το ψυγείο σας;
Οι έμπειροι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν επισκευή, εγκατάσταση, service αλλά και συντήρηση ψυγείων όλων των εταιρειών με απόλυτη ευθύνη και επιτυχία. Η πολυετής μας πείρα εγγυάται τη σωστή εργασία και τις προσιτές τιμές.
Αναλαμβάνουμε Επισκευή & Συντήρηση σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιάσει η ηλεκτρική κουζίνα ή οι εστίες σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Επίσης εγκαθιστούμε τα παραπάνω, αλλά αναλαμβάνουμε και το τακτικό service που πρέπει να γίνεται για να προλαμβάνονται ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Στη Service Point, μετά από έλεγχο που πραγματοποιούμε, αναλαμβάνουμε το service όλων των μικροσυσκευών που φέρνετε στο κατάστημά μας. Συσκευές φροντίδας σπιτιού, θέρμανσης, προσωπικής φροντίδας, προετοιμασίας φαγητού, καφέ κ.α., δίνοντάς σας πάντα την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε αναλώσιμα και ανταλλακτικά παντός είδους. Οτιδήποτε χρειάζεστε για τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές σας ανεξαρτήτως μάρκας θα το βρείτε εδώ. Είτε άμεσα είτε κατόπιν παραγγελίας, το βρίσκουμε πάντα με τη συμβουλή και την καθοδήγησή μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Miele, Siemens Bosch Neff, Επισκευη Πλυντηριων Επισκευες, Service Ψυγειου Κουζινες, Πλυντηρια Ψυγεια Κουζινες, Πλυντριων Ψυγειων Κουζινων, Επισκευη Οικιακων Συσκευων, Φρεον Πληρωση Με Φρεον, Συντηρηση Κλιματιστικου Κλιματιστικων, Air Condition, Samsung Lg Liebherr Philips, Stirella Ariston Delonghi
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Σε όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: