Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ, Υπεύθυνη  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Αγησίλαου Κασάπογλου ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1987 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδρύοντας τα "Ακουστικά Κέντρα Κρήτης". Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής. Γρήγορα επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Ελλάδα και δημιουργεί παραρτήματα σε όλη τη χώρα ιδρύοντας τα "Ακουστικά Κέντρα Μακεδονίας & Θράκης", τα "Ακουστικά Κέντρα Μακεδονίας" με έδρα την Θεσσαλονίκη, τα "Ακουστικά Κέντρα Θεσσαλίας", τα "Ακουστικά Κέντρα Αττικής", τα "Ακουστικά Κέντρα Πελοποννήσου" και τα "Ακουστικά Κέντρα Νήσων Αιγαίου", απαριθμώντας σήμερα πλέον των τριάντα (30) καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα δημιουργεί άλλα δύο υπερσύγχρονα εργαστήρια κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ακουστικών βοηθημάτων.
Η εταιρεία "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" αξιοποιώντας την αλματώδη ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας και όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ζωής και ακοής, των πασχόντων!
ΚΑΒΑΛΑ: Μητροπολ. Χρυσοστόμου Καβάλας 6, πλησίον ΚΤΕΛ, 2516007003
ΣΕΡΡΕΣ: Κωνσταντινουπόλεως 22, 2321024800
ΔΡΑΜΑ: Κ. Παλαιολόγου 12, 2521023800
ΞΑΝΘΗ: 28ης Οκτωβρίου 23, 2541074790
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ακουστικά Βοηθήματα: Διαθέτουμε τα τελειότερα ακουστικά βαρηκοΐας των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο: GNResound, Phonak, Starkey. Είναι τελευταίας τεχνολογίας, ψηφιακά, πολυκάναλα και αποδίδουν φυσικότερο ήχο. Ενδοκαναλικά. Τα μικρότερα ενδοκαναλικά ακουστικά ώστε να μην είναι ορατά από τους υπόλοιπους. Διαθέτουμε επίσης συσκευές που κάνουν τη ζωή των βαρήκοων ευκολότερη. Όπως τηλέφωνα, ξυπνητήρια και τις δυνατότερες μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια. Δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για όλα τα είδη ακουστικών. Όλα τα παραπάνω στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Σέρβις και Εγγύηση Ποιότητας: Τα "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" έχουν καθιερώσει δωρεάν service των ακουστικών βαρηκοΐας των πελατών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρεχόμενης εγγύησης (2 έτη τουλάχιστον) με δυνατότητα επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού μας στο σπίτι σας για πελάτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω υγείας. Επίσκεψη Κατ’ οίκον: Τα "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" δημιούργησε την υπηρεσία επίσκεψη κατ’ οίκον. Με την υπηρεσία αυτή καλύπτουμε και όσους αδυνατούν να επισκεφτούν τα κέντρα εξυπηρέτησής μας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας και σε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν νέο ακουστικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Phonak, Ακοη Ψηφιακα Ακουστικα, Ενδοκαναλικα Ακουστικα, Gn Resound, Star Key
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:30
Σάββατο από 09:30 έως 12:00
 
Μοιράσου το: