Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Σύμβουλοι Γάμου
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω" παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας για παιδιά, εφήβους, ενήλικες & γονείς από επιστημονική ομάδα επαγγελματιών.
Σκοπός του κέντρου είναι η προώθηση επιστημονικά βασισμένης πρακτικής με βάση των κανόνων ηθικής και δεοντολογίας του χώρου της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας.
Το κέντρο διατηρεί την εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα που απαιτείται σε όλων των ειδών επικοινωνίας μεταξύ θεραπευτή και επισκέπτη.
Η επιστημονική ομάδα του κέντρου αποτελείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς όπως Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Κοινωνικοσυναισθηματικές Δυσκολίες, Σχολικός & Διαδικτυακός Εκφοβισμός, Συμπεριφορικές Δυσλειτουργίες, Εθισμός στο Διαδίκτυο κ.α.
Το κέντρο συνεργάζεται με Ψυχίατρο, Ειδικό Παιδαγωγό, Λογοθεραπευτή, Διατροφολόγο & Παιδίατρο ώστε να παρέχονται ολιστικές παρεμβάσεις και να προσφέρονται στοχοποιημένες επιλογές αναλόγως με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε επισκέπτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  Ο επισκέπτης συνεργάζεται μαζί με έναν εξειδικευμένο θεραπευτή / ψυχοθεραπευτή / σύμβουλο.
 • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
  Μία μικρή ομάδα ανθρώπων, (6-10 μέλη) με κοινό σημείο συνάντησης, αποσκοπεί στην ανταλλαγή εμπειριών και συζήτησης των προβλημάτων τους, με στόχο τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από τις εμπειρίες των άλλων μελών της ομάδας.
 • Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία
  Εστιάζει στα προβλήματα που εμφανίζονται ανάμεσα στα μέλη της, με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικών με τη βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας, καθώς και στην επίλυση συγκρούσεων.
 • Ψυχοθεραπεία Ζεύγους
  Ένα ζευγάρι συνεργάζεται με έναν εξειδικευμένο θεραπευτή, με σκοπό να αναγνωριστούν οι τομείς των συγκρούσεων και οι πλευρές της σχέσης που χρειάζονται βελτίωση και με στόχο να αυξηθεί ο βαθμός ικανοποίησης στο ζευγάρι.
 • Συμβουλευτική Γονέων
  Παρέχεται σε γονείς με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών πρακτικών, ώστε να βοηθηθούν να εξελιχθούν σε όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένους γονείς ως προς την ανατροφή των παιδιών τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια Ψυχοθεραπευτης, Συμβουλευτικη, Ψυχολογικη Υποστηριξη, Ομαδικα Ομαδικες, Ατομικα Ατομικες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: