Κατηγορίες
Ξυλουργικές Εργασίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗΣ , Τηλ: 2104952503  Fax: 2104952559  Κιν: 6932335719 Email: woodcraftersgr@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα τελευταία 50 χρόνια δημιουργούμε καθημερινά ξύλινες κατασκευές για κάθε ανάγκη και περίσταση. Με πολυετή πείρα και μεράκι στην επεξεργασία του ξύλου, αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, κατασκευάζουμε ξυλοκιβώτια μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.
Με τελικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, κατασκευάζουμε ξυλοκιβώτια προσαρμοσμένα απόλυτα στον τρόπο χρήσης και λειτουργικότητας που θα μας ζητηθεί. Παρέχουμε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, με ειδίκευση στην αισθητική λεπτομέρεια, με τη χρήση των πλέον αξιόπιστων και σύγχρονων εργαλείων.
Σε εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε τα ξυλοκιβώτια που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε μορφή, επιλέγοντας το σχέδιο, το σχήμα, τις διαστάσεις, το χρώμα και το είδος του ξύλου που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.
Ξυλοκιβώτια Οινοποιίας, Ελαίων, Αποθήκευσης, Γάμου, Βάφτισης, Διακόσμησης και Μεταφοράς είναι λίγες μόνο από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε σε εμάς.
Είμαστε στη διάθεσή σας για τις μικρές ή μεγάλες ιδέες σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η πείρα και το μεράκι μας θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Γενικότερα αναλαμβάνουμε:

  • ΚΟΥΤΙΑ
  • ΤΕΛΑΡΑ
  • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ
  • ΓΑΜΟΣ
  • ΒΑΦΤΙΣΗ
  • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ
  • ΧΑΡΑΞΕΙΣ – ΚΟΠΕΣ LASER


Επιδίωξη μας η αισθητική και η λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Κουτι Κρασιου Κουτια Κρασιων Κρασια, Καλαθι Γαμου Καλαθια Γαμων, Καλαθι Βαφτισης Βαπτισης, Ξυλινα Σχεδια Laser
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: