Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί, Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΑΙΗ ΓΕΜΙΝΤΖΗ, Γραμματεία  
Ειδικοί Ορθοδοντικοί
Λεύκανση Δοντιών
Περιγραφή Επιχείρησης
Δρ Ιωάννης Μανουκάκης DDS, MSc, MSc, PhD, Ειδικός Ορθοδοντικός, Διδάκτωρ Ορθοδοντικής Α.Π.Θ
O ορθοδοντικός ΜΑΝΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Dr διατηρεί ιατρείο ορθοδοντικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με έμφαση στην επικοινωνία, στην ολιστική προσέγγιση και στην αισθητική. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνεται, επίσης, στην ορθοδοντική ενηλίκων. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Α.Π.Θ., τ. οδοντίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και τ. επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Παιδοδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, με Diploma και Master στην παιδοδοντιατρική στο University of London.
Από το 1996 έως το 2000 διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο παιδοδοντιατρικής.
Απέκτησε Master και τίτλο ειδικού ορθοδοντικού (Υπουργείο Υγείας της Δανίας), και από το 1996 έως το 2000 μετεκπαιδεύτηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.
Είναι υπ. Διδάκτωρ του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Α.Π.Θ. (στα αναπτυξιολογικα προβλήματα).
Είναι ενεργό μέλος των World Federation of Orthodontics, European Academy of Pediatric Dentistry, της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αισθητικής Οδοντιατρικής. Επίσης, ήταν τ. μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομιλίες και καμπάνιες (με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, τη Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κ.λπ.).
Έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια συνέδρια οδοντιατρικής, παιδοδοντιατρικής και ορθοδοντικής, με άρθρα υπέρ της στοματικής υγείας, με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, τη Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κ.λπ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εφαρμόζουμε τις τάσεις της σύγχρονης Ορθοδοντικής, συνδυάζοντας όλες τις επιστήμες υγείας, όπως είναι η οδοντιατρική, η παιδοδοντιατρική, η ορθοδοντική, η διατροφολογία και η ψυχολογία και με εργαλεία την βιβλιογραφική τεκμηρίωση και την ανάλυση κόστους/οφέλους (cost/benefit) για τον ασθενή προτείνεται η βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αποτελούν: η εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς και όχι μόνο του στόματος, τα δοκιμασμένα θεραπευτικά και μεταθεραπευτικά πρωτόκολλα, η διαχείριση συμπεριφοράς (behavior management) του ασθενή μέσω της έμπνευσης και της κινητοποίησης του για αυτενέργεια και συνέπεια στις απαιτήσεις της θεραπείας, η εμμονή στην αρτιότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος, η φρέσκια και ενθουσιώδης ομάδα επιστημόνων, που αγαπά πολύ αυτό που κάνει, λατρεύει την τεχνολογία, την καινοτομία, τη μουσική, την εικονοληψία, το χιούμορ και την ανθρώπινη επαφή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη Για Παιδια, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Αορατες Τεχνικες, Τοποθετηση Συρματακια, Τοποθετηση Διαφανα Σιδερακια Invisalign, Αορατα Μασελακια, Ορθοδοντικη Για Ενηλικες, Ορθοδοντικη Για Εφηβους, Αορατοι Ναρθηκες, Μηχανισμοι Διευρυνσης Δοντιων, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Γλωσσικα Σιδερακια, Εσωτερικα Σιδερακια, Ειδικος Ορθοδοντικος, Γλωσσικα Αγκυλια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 20:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: