Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Με Φορτοταξί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ , Τηλ: 2109013638  Κιν: 6989148587 Email: metaforiki.xaroulis@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Εμπιστευθείτε μας
Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας στον τομέα της μετακόμισης και προστεθείτε στους ήδη ικανοποιημένους πελάτες μας. Η μεγάλη εμπειρία μας αποτελεί την εγγύησή μας, γι' αυτό με τη μεταφορική Χαρούλης μπορείτε να είστε πλέον ήσυχοι.

Ποιότητα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία στη συσκευασία και το αμπαλάζ ευαίσθητων αντικειμένων. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται για την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία στον τομέα των μεταφορών.

Φθηνά όσο πουθενά

Οποιαδήποτε μικρομεταφορά, μεταφορά, μετακόμιση, αμπαλάζ γίνεται πλέον άμεσα, γρήγορα, με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος. Οι τιμές μας είναι οι πιο χαμηλές τις αγοράς για την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στις υπηρεσίες σας
Η μεταφορική εταιρεία Κουτσούκης δραστηριοποιείται στον χώρο της μετακόμισης έχοντας πολυετή παράδοση με υπευθυνότητα, ασφάλεια, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με ιδιαίτερες ανταγωνιστικές τιμές. Η μεταφορική μας εξυπηρετεί όλες τις περιοχές τις Ελλάδας.

Έπιπλα - Ηλ. Συσκευές

Συσκευασία
Αποσυσκευασία
Μικρομεταφορά
Διανομή

Μεταφορά - Μετακόμιση

Επαγγελματικών χώρων
Σπιτιού
Φοιτητική
Μικρομεταφορά

Ανυψωτικό

Σύγχρονο ανυψωτικό
Επαγγελματικός εξοπλισμός


Στοιχεία Αναζήτησης: Μικρομεταφορες Μικρομεταφορα, Μικρομετακομισεις Μικρομετακομιση, Οικονομικη Μετακομιση, Μετακομιση Τιμες, Φθηνη Μετακομιση, Μεταφορες Μεταφορα Καναπε, Ηλεκτρικων Συσκευων, Σαλονιων, Μεταφορα Οικοσκευων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, μικρομεταφορές εντός Αττικής
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: