Κατηγορίες
Τυπογραφεία, Αυτοκόλλητα, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Κάρτες & Αφίσες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιδρυτής της Λάζαρος Β. Γρηγοριάδης ξεκίνησε να εφαρμόζει την κλασική τυπογραφία τη δεκαετία του ’70 τυπώνοντας με κέφι και μεράκι τα έντυπα εκείνης της εποχής που έχρηζαν ιδιαίτερης καλλιτεχνικής επιμέλειας.
Με πολλές ώρες δουλειάς και προσωπική επαφή με τους πελάτες, κατόρθωσε το «κλασικό» τυπογραφείο να μεγαλώσει, να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί σε ιδιόκτητο χώρο παραμένοντας στην Αγορά της Καλλιθέας και να αντικρίσει το 2000 εκσυγχρονισμένο σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανικό εξοπλισμό.
Σήμερα, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες από απόγονους Γρηγοριάδη, με νέες ιδέες και δυναμική παρουσία.
Διαθέτει πλήρες δημιουργικό τμήμα με εξειδικευμένους γραφίστες, σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα για την παραγωγή των εντύπων και ψηφιακή τεχνολογία ακόμη και για μικρού τιράζ εκτυπώσεις.
Το ανθρώπινο προφίλ της εταιρείας και η άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε υποψήφιο πελάτη είναι τα χαρακτηριστικά που συντελούν στο καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Δημιουργικό
  (μακέτες, δημιουργία λογοτύπου, επεξεργασία φωτογραφίας και κειμένου)
 • Εταιρική Ταυτότητα
  (κάρτα, επιστολόχαρτο, φάκελο και folder)
 • Διαφημιστικά έντυπα
  (μονόφυλλα, πολύπτυχα, πολυσέλιδα, αφίσες)
 • Λογιστικά έντυπα
  (παραστατικά laser, μπλοκ αυτογραφικά, μηχανογραφικά)
 • Ανάγλυφα, Γκοφρέ, Χρυσοτυπίες, Κοπτικά, Διάτρητο, Αρίθμηση
  είναι κάποιες τεχνικές που μπορούμε να καλύψουμε στο χώρο μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σχεδιασμος Εντυπου Δημιουργικο, Διαφημιστικα Εντυπα, Φακελλα Επιστολοχαρτα, Παραστατικα Α4 Φορτωτικες, Δελτια Αποστολης Τιμολογια, Μπλοκ Αποδειξεων, Μπλοκ Παραγγελιων, Καρτα Χρυσοτυπια Αναγλυφη, Συνταγολογια, Εισιτηρια, Αυτοκολλητα Για Συσκευασιες, Αυτοκολλητα Μεγαλων Επιφανειων, Ετικετες Παντος Τυπου, Κουτια Καλλυντικων Φαρμακων, Χαρτινες Συσκευασιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 20:30
Σάββατο από 09:00 έως 13:00.
 
Μοιράσου το: