Κατηγορίες
Σκαλωσιές, Ελαιοχρωματισμοί, Εξοπλισμοί & Κατασκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Κωνσταντίνος Χουντουμάδης ίδρυσε την "Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε." το 1975 και κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιώσει την εταιρία στο υψηλότερο βάθρο της κατασκευής και παραγωγής Μεταλλικών Ικριωμάτων. Το 1978 η "Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε." κατασκεύασε κερκίδες θεάτρου και γηπέδου καθώς και εξέδρες εκδηλώσεων. Στην πολυετή πορεία της, η "Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε." έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και αθλητικούς οργανισμούς και έχει αναλάβει μεγάλα έργα που έχουν αλλάξει ριζικά την εικόνα στον τομέα των ικριωμάτων. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της για αγορά ή ενοικίαση και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ανάγκες για τις πιο απλές και τις πιο σύνθετες εφαρμογές.
Νέες Ιδέες & Λύσεις - Ποιότητα.
Η Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε. με τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει, προωθεί ιδέες και λύσεις, δυναμικές ευρεσιτεχνίες και πρωτοποριακές κατασκευές. Η αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε κατασκευής. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για το κάθε έργο είναι παραγωγής της ίδιας της εταιρείας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, το χαμηλό κόστος και η ευθύνη του έργου. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται συνοδεύονται από πιστοποιητικά και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε. διαθέτει τα προϊόντα της προς ενοικίαση ή πώληση και όπου απαιτείται προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τη μελέτη, επίβλεψη και συντήρηση του έργου.

  • Ενοικίαση: η εταιρεία διαθέτει άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό με σκοπό την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση των προϊόντων της.
  • Αγορά: η εταιρεία προσφέρει λεπτομερή επίδειξη τοποθέτησης και συναρμολόγησης των προϊόντων της, τόσο κατά τη διάρκεια της αγοράς/πώλησης, όσο και σε μελλοντικό χρόνο όπου πιθανώς να προκύψει ανάγκη.
  • Μελέτη έργου: η Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε. αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης σε όποιο έργο απαιτείται, όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία.
  • Επίβλεψη: το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Κ.Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε. (Μηχανικοί, Τεχνικοί Ασφαλείας, Εργοδηγοί) αναλαμβάνει την επίβλεψη του κάθε έργου, μικρού ή μεγάλου, με σκοπό την μεγιστοποίηση της ασφάλειας και το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
  • Συντήρηση: Η εταιρεία Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε. , έχει τη δυνατότητα, και εφόσον κρίνεται αναγκαίο, της συντήρησης των ικριωμάτων, κερκίδων, εξέδρων, μεταλλικών κατασκευών, όπως επίσης και την μετατροπή αυτών, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την λειτουργικότητά τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σκαλωσια Τοποθετηση, Εξεδρες, Εξεδρα Κατασκευη, Εγκατασταση Κερκιδας, Κερκιδες, Αλουμινιου Σκαλωσιες, Οψεως, Ξυλοτυπου, Κατασκευες Σκαλωσιων, Ενοικιαση Κρεμαστη Σκαλωσια, Πωληση, Ενοικιασεις Σκαλωσιας, Ικριωματα, Σκαλωσια Ελαιοχρωματιστων, Μεταλλοτυπο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος