Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΙΝΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο χειρουργός Αχιλλέας Ντίνας γεννήθηκε στο Rahden im Nordrheim-Westfalen της Γερμανίας το 1969. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της L’Aquila Ιταλίας, από την οποία αποφοίτησε το 1996 με βαθμό άριστα (102/110). Απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 1997 από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επέστρεψε στην Ελλάδα και εκπλήρωσε τα καθήκοντά του ως αγροτικός ιατρός (1998-1999).
Η ειδίκευσή του στη Γενική Χειρουργική έγινε στην Ε΄ Χειρουργική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ), στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (2000-2005).
Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με βαθμό άριστα (2008).
Από το 2009 έως σήμερα εξασκεί την ιδιότητά του ως χειρουργός στον ιδιωτικό τομέα. Εξειδικεύθηκε στην χειρουργική των παθήσεων του ήπατος, του παγκρέατος και των χοληφόρων στο Κέντρο Χειρουργικής Ήπατος, Παγκρέατος, Χοληφόρων στη Γενική Κλινική Euromedica Θεσσαλονίκης (2009-2010). Το πρόγραμμα εξειδίκευσης στο οποίο συμμετείχε είναι αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ένωση Ήπατος-Παγκρέατος-Χοληφόρων (IHPBA) και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Χειρουργικής Ήπατος, Παγκρέατος, Χοληφόρων και Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημίου McGill του Montreal.
Από το 2016 σε πρόγραμμα εκπαίδευσης για περιτοναϊκή κακοήθεια στο μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς για περιπτώσεις καρκίνων.
Συνεργάτης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου (γραφείο 30), της Γενικής Κλινικής (γραφείο 701) καθώς και της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης. Επιλεγμένο μέλος του υγειονομικού δικτύου Medisystem της Interamerican.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Χειρουργική ανωτέρου πεπτικού (οισοφάγος - στόμαχος)
Χειρουργική ήπατος – χοληφόρων - παγκρέατος
Χειρουργική ενδοκρινών αδένων
Χειρουργική παχέος εντέρου – ορθού - πρωκτού
Λαπαροσκοπική χειρουργική (χολοκυστεκτομή, σκωληκοειδεκτομή, πλαστική αποκατάσταση βουβωνοκηλών κ.λπ.)
Χειρουργική περιτοναϊκής καρκινωμάτωσης με ενδοπεριτοναϊκή διεγχειρητική υπέρθερμη χημειοθεραπεία (HIPEC)

Στοιχεία Αναζήτησης: Αιμορροιδελτομη Αιμορροιδοπηξια Με Laser, Χειρουργικη Ηπατος, Χειρουργικη Παγκρεατος, Χειρουργικη Ενδοκρινων Αδενων, Χειρουργικη Παχεος Εντερου, Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη, Χειρουργικη Καρκινωματωσης, Αποκατασταση, Χειρουργικη Οισοφαγου Στομαχου, Ενδοσκοπικη Θεραπεια Κυστης Κοκκυγος Epsit
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλονίκη
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: