Κατηγορίες
Pet Shop, Καλλωπισμός - Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΜΥΡΖΙΑΔΟΥ , Τηλ: 2109574746 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Tropicisland εισαγάγει στην ελληνική αγορά από τις αρχές της δεκαετίας του '70 ωδικα πτηνα, τρωκτικα και ερπετα.
Η μεγάλη αγάπη που έτρεφε για τα ζώα ήταν δύο σημαντικοί παράγοντες που οδήγησαν τον Ευάγγελο Ιμυρζιάδη στη δημιουργία της εταιρίας χονδρικού και λιανικού εμπορίου Tropic Island.
Η Tropic Island εισάγει από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά εκτροφεία και από εξαγωγείς, όλα τα είδη καναρινιών, μικρούς, μεσαίους και μεγάλους παπαγάλους, παραδείσια πουλιά και αηδονειδή. Επίσης διαθέτει στους πελάτες της τρωκτικά, ερπετά και όλες τις φυλές κουταβιών από επιλεγμένους εκτροφείς του εξωτερικού.
Χωρίς να μείνει περιορισμένη μόνο στην Ελληνική αγορά, από 2004 ξεκινάει να κάνει εξαγωγές εντός της Ε.Ε και από το 2012 επεκτείνεται σε εξαγωγές εκτός Ε.Ε.
Η εταιρεία μας θέλοντας να εμπλουτίσει την γκάμα της, από τα τέλη του 2013, παίρνει την αντιπροσωπεία της Τσέχικης εταιρείας Calibra με super premium και premium τροφές για σκύλους και γάτες. Επίσης διαθέτει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για ερπετά των εταιριών Lucky Reptile & Zoo Med.
Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, τα μέλη της οικογένειας Ιμυρζιάδη συνεχίζουν την ίδια επιτυχημένη πορεία που χάραξαν στα σαράντα χρόνια παρουσίας τους στο χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κούρεμα - Μπάνιο - Καλλωπισμός κατοικιδίων από έμπειρο κομμωτή.
  • Τροφές για σκύλους, γάτες, πουλιά, τρωκτικά, ψάρια.
  • Κουτάβια εισαγωγής, ωδικά πτηνά, τρωκτικά, ερπετά, ψάρια.
  • Διανομή κατ’ οίκον.
  • Αξεσουάρ, κλουβιά, ενυδρεία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κουταβια, Ωδικα Πτηνα, Ερπετα, Αξεσουαρ Κατοικιδιων, Κουρεμα Σκυλων, Λουσιμο Μπανιο Σκυλων, Τροφες Σκυλων, Κομμωτηριο Σκυλων, Τροφες Για Γατες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 08:30 έως 16:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 08:30 έως 20:30
 
Μοιράσου το: